A magyar női pólóválogatott kapusa földöntúli boldogságot érzett az amerikaiak legyőzése után

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, 2021.07.28., vízilabda, női, nő, Magyarország - USA, győzelem
TOKYO, JAPAN - JULY 28: Alda Magyari of Team Hungary celebrates a 10-9 win over Team United States during the Women's Preliminary Round Group B match between Hungary and the United States on day five of the Tokyo 2020 Olympic Games at Tatsumi Water Polo Centre on July 28, 2021 in Tokyo, Japan. (Photo by Al Bello/2021 Getty Images)
Vágólapra másolva!
A magyar női vízilabda-válogatott óriási szenzációt okozott azzal, hogy 10-9-re legyőzte a címvédő, a végső győzelemre is esélyes Egyesült Államok csapatát. A fantasztikus győzelem után a magyar együttes kapusa, Magyari Alda elmondta, hogy a meccs után földöntúli boldogságot érzett és elképesztő csapatmunkának tartja a világraszóló sikert.
Vágólapra másolva!

Az amerikaiak elleni meccsen extra teljesítményt nyújtó 20 éves kapus a győzelem után rendkívül boldogan nyilatkozott az M4 Sportnak.

- mondta boldogan a fantasztikusan védő fiatal kapus.

"Az volt a lényeg, hogy nyerjük meg az utolsó negyedet, és ez jól sikerült. A lányok elöl megtettek mindent, elképesztő gólokat lőttünk. A védekezésünk nagyon stabil volt, ha ez később is így lesz, akkor nem lesz gond" - tette hozzá Magyari Alda.

Magyari Alda fantasztikusan védett az amerikai csapat ellen Forrás: 2021 Getty Images/2021 Getty Images/Al Bello

Az olimpián 2012 óta veretlen amerikai csapatot legyőző magyar válogatott kapusa szerint ez a győzelem óriási önbizalmat adhat a csapatnak, de még nem tekinthet túlzottan előre.

zárta gondolatait a 20 éves kapus.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről