Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Ki megy ma? - Lahm, Ayala

Vágólapra másolva!
A Lille OSC leigazolta a brazil Atlético Paranaense bal oldali középpályását, Michel Bastost. A Manchester United ajánlatott tett a Benfica portugál középpályásáért, Petit-ért.
Vágólapra másolva!

A Chelsea FC-t kapcsolatba hozták a német válogatott balhátvédjével, a Bayern Münchenben futballozó Philipp Lahmmal. A Newcastle United védője, Robbie Elliott cáfolta, hogy a Közel-Keletre szerződne.

Az FC Schalke 04 középpályása, Mimoun Azaouagh kölcsönbe visszakerült korábbi klubjához, az FSV Mainzhoz. A Valencia CF szerződéshosszabbítást ajánlott argentin középhátvédjének, Roberto Ayalának.

A Real Zaragoza a Real Madrid uruguayi focistájával, Carlos Diogóval erősítene. A Parma FC válogatott védőjét, Daniel Bonerát a Fiorentina csábítja.

A Manchester City kölcsönvenné az Olympique Marseille fiatal középpályását, Samir Nasrit. Az Energie Cottbus megszerezte a Hertha BSC cserekapusát, Gerhard Tremmelt.

A West Ham United leigazolta a Manchester United amerikai védőjét, Jonathan Spectort, aki az előző szezont kölcsönben a Charlton Athleticben töltötte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről