A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Löw: Az angolok eddig csak szenvedtek

Vágólapra másolva!
A német szövetségi kapitány már nagyon várja az angolok elleni mérkőzést. Szerinte ellenfelük fantasztikus csapat, még ha eddig szenvedett is.
Vágólapra másolva!

"Nagyon várom az Anglia elleni nyolcaddöntőt" - jelentette ki Joachim Löw, a szerdán a Ghána elleni 1-0-s győzelemmel a legjobb 16 közé bejutó Németország szövetségi kapitánya. Löw azt mondta, hogy leginkább Wayne Rooney-tól tart.

"Igaz, hogy Rooney eddig nem alkotott maradandót, de ő bármikor képes valami váratlanra. Nagyon kell figyelnünk rá, hogy ne rúgjon gólt" - mondta Löw. A német edző azt mondta, hogy az angolok csak szenvedtek az első két meccsükön, de szerinte ez normális.

Löw szerint az angolok még távol vannak a legjobb formájuktól, de ezzel együtt is fantasztikus csapatnak tartja őket. "Óriási tapasztalatuk van és hihetetlenül veszélyesek" - mondta róluk Löw.

A mérkőzés amiatt is pikánsnak ígérkezik, mert Anglia USA-elleni meccse után Franz Beckenbauer azt mondta, hogy "nem sok köze volt a futballhoz annak, ami az angolok csináltak", nyilatkozatháborút elindítva a két fél között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!