Vágólapra másolva!
Az orosz Inessa Tuskanova arra tett fel az életét, hogy raliversenyző legyen, de hogy sportolói pályafutását finanszírozni tudja, nem ritkán meztelenül áll a kamera elé. Most arra készül, hogy az Európai Rali Bajnokságban is bizonyítson. 

Tuskanova már fiatalon arra készült, hogy autóversenyző legyen, ennek érdekében konfrontálódott családjával is. A szülői tiltás ellenére Moszkvába költözött, mert csak így látta biztosítottnak karrierje beindulását.

Eleinte akadtak nehézségei: első hivatalos futamáról például elkésett, mert nem csörgött az ébresztőórája, ő pedig kifordított pólóban, míg navigátora pizsamában szállt be az autóba. Később aztán az Orosz Kupában, a finn bajnokságban és közép-európai futamokon bizonyította tehetségét.

instagram.com/inessatushkanova/

"Az autóversenyzésben nem túl népszerűek a nők, mindent a férfiak uralnak, azt mondják, nekünk a konyhában lenne a helyünk. Ráadásul egy csinos nő könnyebben szerez szponzorokat is, nekem ezzel az ellenszenvvel is meg kell küzdenem" - mondja Tuskanova, aki költségei fedezése érdekében vállalta el az FHM vagy a Playboy felkérését is, de Oroszországban is keresett modellnek számít.

"A versenysportnak igen magasak a költségei, és nekem magamnak kell előteremtenem az induláshoz szükséges anyagiakat. A következő kihívás, ami előttünk áll, az az Európai Rali Bajnokság (ERC) írországi, aszfaltos futama április 2-4 között. Azok után, hogy a lettországi havas versenyen pontszerzőként végeztem az ERC2-es kategóriában, megnőtt az étvágyam. Belfastban már szeretnék egy Mitsubishi Evo X volánja mögött rajthoz állni" - nyilatkozta a Belfast Telegraph-nak a versenyző.

instagram.com/inessatushkanova/

Egyetlen akadály áll már csak előtte: a vízum megszerzése, de a versenyigazgató Bobby Willis szerint minden rendben zajlik. "Minden szükséges információval elláttuk e-mailben a vízumokat illetően, nem lehet probléma, ő is, és a csapata is ott lehet Belfastban" - véli Willis.

Inessa Tuskanováról további szexi és versenyzői képeket az Instagram oldalán talál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!