A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

"Megvakult Kassai" – össztűzben a ManCity-Barca után

Horizontal
Manchester City's English midfielder Raheem Sterling (L) reacts as she is shown a yellow card by Hungarian referee Victor Kassai during the UEFA Champions League group C football match between Manchester City and Barcelona at the Etihad Stadium in Manchester, north west England on November 1, 2016. / AFP PHOTO / PAUL ELLIS
Vágólapra másolva!
Rio Ferdinand, a Manchester United korábbi legendás játékosa szerint Kassai Viktor nagyot hibázott, amikor nem adott tizenegyest a Manchester Citynek a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-meccs 11. percében.

Raheem Sterling tört be a tizenhatoson belülre, ahol Samuel Umtiti állította meg, a magyar játékvezető büntető helyett műesésért sárga lapot adott a manchesteri támadónak.

„Sterling egész este nagyon éles volt, és folyamatosan veszélyt jelentett a Barcelona kapujára – kezdte Rio Ferdinand egy tévéműsorban. – Umtiti teljesen egyértelműen szabálytalankodott.

Az ugyancsak korábbi angol válogatott Steve McManaman egyetértett vele: „Egyértelműen tizenegyes volt.”

Sterling (balra) sem értette Kassai sárgáját Forrás: AFP/Paul Ellis

A Livesoccertv.com internetes oldal is arról ír, hogy egy tiszta büntetőt nem kapott meg a Manchester City.

Fans destroy Kassai as ref denies Manchester City a clear penalty - Photos

Nem sokkal az eset után Lionel Messi megszerezte a vezetést a Barcelonának, ám az angolok így is nyerni tudtak 3–1-re.

Guardiola nem hisztizik

Josep Guardiola, a manchesteriek vezetőedzője nem keresett kifogásokat a meccs után. „Persze jobb lett volna, ha mi vezetünk 1–0-ra, de nem tudhatjuk, hogy mi történt volna utána. A Barcelona abban a periódusban jobban játszott. Európa legjobb csapatainak nem szabad ilyen szituációkon fennakadni, túl kell lendülnünk ezeken, csak akkor lehetünk jobbak és jobbak.”

Szavazzon!

Hibázott Kassai Viktor az esetnél?

Graham Poll korábbi FIFA-játékvezető a BBC honlapján olvasható közleményben egyébként leszögezte: Kassai nem csak a Manchester City kárára tévedett, hiszen a hazaiak harmadik gólját Sergio Agüero kezezése előzte meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!