Mourinho cseréje döntötte el a nulla kockázatú rangadót

Martial
Manchester United's French striker Anthony Martial celebrates after scoring the opening goal of the English Premier League football match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 28, 2017. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Anthony Martial góljával a Manchester United hazai pályán 1–0-ra nyert a Tottenham ellen a Premier League tizedik fordulójának rangadóján.

Azt már láttuk, hogy Mourinho idegenben egyáltalán nem tartja cikinek leparkolni a buszt, de hazai pályán sem vállalt semmilyen kockázatot a Tottenham ellen, amelyből sérülés miatt hiányzott a nyolcgólos Kane.

Lukakunak most nem jött össze a gól Forrás: AFP/Oli Scarff

Egyik csapat sem akart sokat a meccstől, a ManUnited a biztos védekezéssel volt elfoglalva, egyedül a második félidő elején tudott néhány percet egyhuzamban az ellenfél kapuja előtt tölteni. Ebben az időszakban Rashfordnak, Lukakunak és Valenciának is volt lehetősége, de Llorisnak egyszer sem kellett védenie.

A győztes gól sem kidolgozott helyzetből jött.

De Gea szabadrúgását Lukaku csúsztatta meg, majd az üres területre befutó Martial elpasszolta a labdát a kapus mellett. A francia támadó a 70. percben állt be Rashford helyére.

A Tottenhamnek idén már több arcát is láttuk, a mély védekezésből gyors kontrákat vezető csapatot (pl Real Madrid ellen), és azt is, amelyik a letámadásával és a pozíciós focijával bármikor lejátssza az ellenfelet a pályáról.

A United ellen semelyiket nem mutatta meg.

Pár kósza lövésen kívül csak Diernek volt helyzete, aki Eriksen labdáját közvetlen közelről mellé rúgta még 0–0-nál.

A United az ötödik hazai bajnokiját is megnyerte az idén, összességében pedig már 22 PL-meccse veretlen az Old Traffordon. Legutóbb 2016. szeptember 10-én kapott ki a Manchester Citytől.

73Sárga lapAntonio Valencia
81GólAnthony Martial
Összeállítások
3-4-1-2
3-4-2-1
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!