Vágólapra másolva!
Giovanni Cobolli Gigli, a Juventus korábbi elnöke élesen bírálta Cristiano Ronaldót, aki ahelyett, hogy Torinóban maradt volna karanténban, Portugáliában sütteti a hasát a medence partján.

Március elején Ronaldo édesanyja, Dolores Aveiro kórházba került, miután sztrókot kapott. Ezt követően az ötszörös aranylabdás Madeirára utazott, hogy az édesanyjával lehessen, és hogy a családjával együtt házi karanténban várja meg a koronavírus-járvány végét.

Azonban néhány napja felkerült az internetre egy fotó, amelyen jól látható, hogy Cristiano Ronaldo félmeztelenül sütkérezik a medence partján, ezt pedig nehezményezte a Juventus korábbi elnöke.

Amikor kivételeztek vele, akkor estek szét a dolgok, és mások is haza akartak térni. Ennek nem így kellett volna lennie. Mindegyiküket karanténba kellett volna helyezni" – mondta a Juventus korábbi elnöke, Giovanni Cobolli Gigli a Radio Punte adásában.

Cristiano Ronaldo Portugáliában pihen, csapattársai Torinóban vannak Forrás: AFP/Rui Silva

Korábban Gonzalo Higuaín, a Juventus argentin támadója megpróbálta elhagyni Olaszországot. A hírek szerint a reptéren tartóztatták fel a focistát, aki egy magángéppel utazott volna Dél-Amerikába. Higuaínt annak ellenére nem engedték felszállni, hogy negatív tesztjét is magával vitte.

Mint ismert, az olasz bajnokcsapatból hárman is megfertőződtek a koronavírussal: a francia világbajnok Blaise Matuidi, az argentin Paulo Dybala és az olasz válogatott Daniele Rugani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!