Vágólapra másolva!

Fél szemére megvakult a somogyi focimeccsen megdobott klubvezető

Brutális sérülést szenvedett a Somogy megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Kaposmérő egyik elnökségi tagja. A Somogyvár otthonában rendezett vasárnapi mérkőzés második félidejében az egyik lecserélt hazai focista ugyanis egy vizespalackkal olyan erővel dobta szemen a lelátón helyet foglaló klubvezetőt, hogy az a kórházba szállítás és a gyorsan elvégzett műtét ellenére megvakult a bal szemére – írja a Blikk.

„Nagyon rossz állapotban van, komoly fájdalmak gyötrik.

Az orvosai szerint pénteken elhagyhatja talán a kórházat, de – szörnyen hangzik – meg kell várni, hogy kiszáradjon a szemgolyója, amely még mindig folyik ki a szemgödörből. Csak utána kaphat üvegszemet" – árulta el a Blikknek Csete Károly, a Kaposmérő elnöke, aki hozzátette: a szomorú eset után folytatódott a meccs, amely nagyon eldurvult, s négy piros lapot osztott ki a játékvezető, ebből hármat a hazaiak kaptak.

A kaposmérői klubvezető szerint a focistának volt már rendőrségi ügye, ám a megyei hatóság információi szerint nincs még megnevezve a gyanúsított. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés ügyében nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!