Alpári stílusban gyalázott egy hollywoodi sztárt az NBA egyik legjobb kosarasa

Washington Wizards v Brooklyn Nets GettyImageRank2 nba washington wizards basket Horizontal
NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 13: Kevin Durant #7 of the Brooklyn Nets looks on during warmups before the game against the Washington Wizards at Barclays Center on December 13, 2020 in the Brooklyn borough of New York City. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Sarah Stier/Getty Images/AFP (Photo by Sarah Stier / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Michael Rapaport amerikai színész és podcast-házigazda kedden közzétette azokat durva, megalázó sértegetésekkel teli üzeneteket, amelyeket a Brooklyn Nets kosarasától, Kevin Duranttől kapott egy kritikus megjegyzéséért.

A kétszeres bajnok, tizenegyeszeres All-Star-válogatott, 2014-ben az alapszakasz legértékesebb játékosának válaszott Durantet még korábbi csapata, a Golden State Warriors ellen megnyert szezonnyitót követően hozta ki a sodrából Rapaport egy Twitter-bejegyzéssel.

A sport podcast-házigazdaként is ismert színész, aki olyan filmekben játszott, mint a Copland, a Férfibecsület, a Tiszta románc, az Egy kosaras naplója vagy a Palmetto, a találkozó után azt találta írni, hogy, ha Kevin Durant ennyire sértődős, akkor inkább ne álljon oda a mérkőzés után, vagy, ha mégis ad, akkor válaszoljon rendesen a kérdésekre.

Az ominózus "interjú":

A jelenleg a Brooklyn Netsben játszó Durantnek ennyi elég is volt, hogy elszakadjon nála cérna, és heteken át bombázza a legdurvább sértésekkel, utóbb már a családját sem kímélve a színészt, aki, ha nem is hagyta annyiban, de megközelítőleg sem süllyedt le az alpári homofób hangvételhez.

Nem igényel különösebb angoltudást az üzenetek értelmezése:

A szitokáradat egyetlen szórakoztató része az a szakasz volt, amikor a 208 centi magas és 109 kilós Durant nyilvános verekedésre hívta ki a nála húsz centivel alacsonyabb, és nem éppen sportos megjelenésű Rapaportot. Még egy címet is megadott, hogy hol legyen a bunyó, majd felajánlotta, hogy házhoz megy elverni a színészt.

Durantnek – aki elismerte, hogy ő küldte a trágár üzeneteket, és többé-kevésbé bocsánatot is kért – nem ez volt az első esete, amikor nem éppen sztársportolóhoz méltó módon használta a közösségi médiát. 2017-ben, nem sokkal azután, hogy a Warriors játékosa lett, kiderült, hogy vagy tucatnyi néven kommentel nem éppen irodalmi stílusban a róla folyó beszélgetésekben, vagy a róla megjelenő hírek alatt.