Vágólapra másolva!
Hosszú hetek óta arról szól a nemzetközi sportsajtó, hogy hol folytatja pályafutását a Manchester United portugál sztárja, Cristiano Ronaldo.

Ronaldo kihagyta a csapata ázsiai és ausztráliai edzőtáborát és felkészülési meccseit, a hírek pedig arról szóltak vele kapcsolatban, hogy az ügynöke csapatot keres neki. Ronaldo azért akar(t) távozni, mert a Manchester United gyenge szereplése miatt nem játszhatna az angolokkal a következő szezonban kedvenc sorozatában, a Bajnokok Ligájában.

Ronaldóval kapcsolatban az Atlético Madrid és a Sporting maradt az utolsó két csapat, amely talán igényt tartana rá, de a madridi szurkolók hallani sem akarnak róla.

Könnyen lehet, hogy a saga úgy ér véget, hogy Ronaldo marad Manchesterben, ugyanis a portugál szombaton bejelentette szerényen, hogy a "király vasárnap újra focizik".

Ronaldo először edzett a csapattal, egy héttel a bajnoki rajt előtt:

A fentire utal az is, hogy miközben a Manchester United szombaton, Oslóban az Atlético Madrid ellen játszott edzőmeccset, Cristiano Ronaldo a keret Manchesterben maradt játékosaival edzett és könnyen lehet, hogy valóban pályára lép vasárnap, a Rayo Vallecano elleni, utolsó felkészülési meccsen.

A Manchester United egy hét múlva kezdi meg a bajnokságot.