A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Egy kábel majdnem lefejezte a vb-győzelmet ünneplő Messiéket - videó

fbl Horizontal
Argentina's forward Lionel Messi (C) and Argentina's midfielder Angel Di Maria (2nd R) celebrate on board a bus after winning the Qatar 2022 World Cup tournament as they leave Ezeiza International Airport en route to the Argentine Football Association (AFA) training centre in Ezeiza, Buenos Aires province, Argentina on December 20, 2022. (Photo by TOMAS CUESTA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az argentin labdarúgó-válogatott tagjai hazaérkeztek miután megnyerték a katari világbajnokságot. A Buenos Airesben rendezett ünnepség azonban könnyen tragédiába fulladhatott volna, ugyanis csak centimétereken múlt, hogy Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Ángel Di María és Nicolas Otamendi feje beleakadjon kábelbe.

A vb-trófeát 36 év után újra elhódító argentin válogatottat kedden helyi idő szerint hajnali 3 órakor landolt Buenos Airesben, az utcákon pedig az éjszakai időpont ellenére százezrek köszöntötték hősöket.

A parádén Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Ángel Di María és Nicolas Otamendi felültek a busz szélvédőjére, és onnan integettek a szurkolóknak, azonban a focisták egy éles jobbkanyarban csak az utolsó pillanatban vettek észre egy fejmagasságban érkező felső vezetéket, amin könnyen fent is akadhattak volna.

Szerencsére az argentinok jó reflexszel lehúzták egy fejüket, így egyedül Parades sapkáját vitte le a kábel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!