Óriásmellekre fókuszáló operatőr, újabb Piqué-Shakira-botrány, meghalt a Grand Canyon hőse

Rachel Stuhlmann otthagyta az élsportot, mert rájött, hogy teste mutogatásából sokkal jobban megél, mint a fárasztó teniszből. A hatalmas mellű egykori sportoló a vb-n természetesen hazájának, az Egyesült Államok csapatának szurkolt
Vágólapra másolva!
A szombat sem telt eseménytelenül a sport világában, hiszen halálesetek, botrányok mellett többek között egy fantaszikus magyar siker is színesítette a programot. Visszapillantó.

A korábbi teniszezőnő Rachel Stuhlmann az utóbbi időszakban inkább a teste mutogatásából él meg. Legutóbb egy operatőr figyelmét hívta fel magára, aki egy jégkorongmeccs közben közelített rá a mély dekoltázsára.

A tavaly 12 évnyi együttlét után szétváló Gerard Piqué és Shakira párosa a héten újabb üzenetváltásba keveredett: miután az énekesnő a legújabb dalával alázta meg a Barcelona korábbi focistáját, Piqué a saját dalszövegében elhangzott dolgokkal vágott vissza korábbi feleségének.

A magyar válogatott hősies küzdelme bravúrgyőzelmet ért Izland ellen Forrás: MTI/Kovács Tamás

Elképesztő hajrával 30-28-ra legyőzte Izlandot a magyar férfi kézilabda-válogatott a svédországi világbajnokságon. A sportágban nem ez volt az egyetlen érdekes történet, ugyanis felidéztünk a 45 évvel ezelőtti vb-ről egy magyar válogatottat sújtó botrányos ítéletet is, valamint egy olimpiai bajnok kapus halála is a szombati hírek között szerepelt.

Az egykori szovjet legenda mellett a világ egyik legismertebb kaszkadőre is életét vesztette: Robbie Knievel leginkább azzal tette magát közismertté, hogy 1999-ben 220 métert ugorva átrepült a Grand Canyon felett.

Mindent egy helyen az Eb-ről