Ezért imádják annyira a Liverpool edzője és szurkolói Szoboszlait - videó

Newcastle United v Liverpool FC - Premier League EPL Season 2023-4 Soccer Sunday 27th August 2023 Newcastle United vs Liverpool Premier League Horizontal FOOTBALL
Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Newcastle United and Liverpool at St. James's Park, Newcastle on Sunday 27th August 2023. (Photo by Robert Smith/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Liverpool - Szoboszlai Dominikkel a kezdőcsapatban - több mint egy órát emberhátrányban játszva fordított és nyert 2-1-re a Newcastle United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A magyar válogatott Szoboszlai a meccs egyik legszebb jelenetét mutatta be.

A Mersey-parti együttes korán hátrányba került, majd szűk félóra után tíz főre fogyatkozott a csapatkapitány Virgil van Dijk kiállítása miatt. A 81. percben a négy perccel korábban becserélt Darwin Nunez egyenlített, majd a ráadás perceiben a győztes találatot is megszerezte emberhátrányban.

A magyar válogatott Szoboszlai végigjátszotta az összecsapást, és az egyik szöglet után fantasztikus módon játszotta meg a labdát. Az emberhátrányban játszó Liverpool szöglete után a magyar játékoshoz került a labda.

Szoboszlai először egy testcsellel becsapta Tonalit, majd az angol válogatott Trippier és még egy Newcastle-játékos vette körbe. Már úgy tűnt, hogy a középpályás elveszti a labdát, de a földön ülve három játékos gyűrűjébe összeszedte a labdát, és megjátszotta a csapattársát.

Mindent egy helyen az Eb-ről