Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Hollywood nem ad több pénzt Joe Biden választási kampányára

Joe Biden
Fotó: Drew ANGERER / AFP
Vágólapra másolva!
Joe Biden elnök hollywoodi támogatói elhagyják a süllyedő hajót – vagy legalábbis szüneteltetik adományaikat – a Donald Trumppal folytatott múlt heti vitája után. Az adományozók hozzátették, hogy sértőnek érzik a demokraták azon állítását, miszerint Biden valójában megnyerte a vitát: "Azt hiszik, hogy idióták vagyunk? Van szemünk" – jelentették ki a Breitbart szerint.
Vágólapra másolva!

Nehéz napokon van túl a hollywoodi elit.

Joe Biden katasztrofális vitateljesítménye után a sztárvilág is csak hüledezik. A pletykák szerint a sztárokkal teli vitanéző partin több nagy név is könnyes szemmel nézte végig Joe Biden önpusztítását.

Jane Fonda szélsőbaloldali színésznő elsírta magát a gyenge teljesítmény láttán, Rob Reiner progresszív aktivista és producer/rendező pedig "katasztrófának" titulálta a vitát.

Miközben egyre többen követelik Joe Biden visszalépését a csúfos vita után, az indulatok a tetőfokára hágtak, az elnök hollywoodi pénzemberei őrjöngenek a dühtől a választási kampány sikertelensége miatt.

A kampánybeszédek, a válogatott tömegek már nem érnek semmit. El fogjuk veszíteni ezt a választást, ha nem változtatnak"

– mondta egy pánikba esett hollywoodi bennfentes, hozzátette: "Ha Biden nem tudja megcsinálni, szégyen kimondani, de szükségünk van valakire, aki képes rá, hogy felvegye a harcot Trumppal és a tömegével".

Abba kell hagyniuk mások hibáztatását, az elnöknek meg kell mutatnia az embereknek, hogy képes a feladatra. Be kell juttatniuk őt a tévébe, most!"

jelentette ki egy támogató, aki részt vett Rob Reiner hollywoodi vitanéző partiján.

Ezzel az ötlettel sokan egyetértettek.

El kell mennie a CNN-re. Utálom ezt mondani, de el kell mennie a Foxra Hannityvel, ahogy Newsom tette. Meg kell mutatnia az embereknek, hogy képes kezelni a kemény kérdéseket”

– mondta egy másik támogató.

Azonban a hírek szerint egyelőre nincs egyetlen egy tervezett nagyobb interjúja sem Joe Bidennek.

A Deadline demokrata adományozói forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a Joe Biden választási kampányát támogató hollywoodi „pénzvonat” megállhat, vagy legalábbis szünetelhet, hacsak a kampányban nem következik be egy „come to Joe” pillanat, vagy egy radikális újraindulás.

Az egyik vezető, aki rendszeresen részt vesz Biden adománygyűjtő rendezvényein, azt mondta a lapnak, hogy ők és mások is úgy döntöttek, hogy „kivárnak és megnézik mi történik”, mielőtt újabb csekket állítanának ki.

„Szünet lesz” – erősítette meg a csatornának egy másik nyugati parti politikai bennfentes. 

Hogy meddig tart, az attól is függ, hogy mennyire lesz rossz a helyzet, és hogy valóban tesznek-e lépéseket a kampány élénkítésére."

Mások eközben nem voltak ilyen kedvesek Bidenhez, egyikük a Deadline-nak azt mondta, hogy az elnök teljesítménye a múlt heti vitán „egy kib*szott vicc volt”.

Tényleg azt hiszik, hogy idióták vagyunk? Van szemünk!"

– tette hozzá az illető.

A szórakoztatóipari adományozók még azt is hozzátették, hogy személy szerint sértőnek tartják a kampány azon állítását, miszerint Biden valójában megnyerte a vitát.

Tovább növelve a hollywoodi elit szorongását, a Fehér Ház hétfő reggelig egyáltalán nem adott ki semmilyen konkrét programtervet az elnök számára.

Ez is mutatja: nem túl biztató a helyzet a demokraták számára...

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről