A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Azonnali javítást kellett elrendelni az M0-son, itt lehetnek nagy torlódások

Vágólapra másolva!
Soron kívüli szerkezetjavítási munkák kezdődnek az M0-s autóút Dulácska völgyhídjánál.
Vágólapra másolva!

A Magyar Közút folyamatosan végzi a kezelésébe tartozó országos közúthálózaton az út- és hídellenőrzési munkákat. Ennek keretein belül derült fény arra, hogy az M0-s autóút M1-es autópályától az M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a törökbálinti csomópont után található Dulácska völgyhídnál soron kívüli javítási munkákat kell végezni a dilatációs elemeknél.

Az előkészítő, illetve a forgalomtelepítési munkákat követően a tervek szerint augusztus 16-án (péntek) délelőtt indulhatnak el a javítási munkák. A társaság tisztában van azzal, hogy a hosszú hétvége miatt és nyáron jellemző vendégmunkás forgalom miatt jelentősebb torlódások alakulhatnak ki, de a közlekedésbiztonság és a forgalom folyamatos fenntartása miatt ezek a munkák nem halaszthatók. Az előzetes kalkulációk alapján a munkákkal a külső vállalkozók az esti órákra végezhetnek majd, a cél, hogy hétvégén már ne kelljen korlátozásra számítani.

A munkák a híd belsejében, a forgalmi sávok alatt zajlanak majd, mivel a dilatációs elemeket onnan tudják javítani. Ezért bár korlátozásra és torlódásokra is számíthatnak a közlekedők, de látványos munkavégzést nem fognak látni a járművükből. A korlátozás során csak a belső sávot használhatják a közlekedők, ezen kívül a párhuzamos gyűjtő elosztó pályán is haladhatnak, azon keresztül visszatérhetnek majd az autóútra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!