A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Michael Schumacher továbbra sem gondolkozik azon, hogy 2012 előtt otthagyja a Forma-1-et, szerinte teljesítménye folyamatosan javul.

Annak ellenére, hogy a Mercedes a vártnál gyengébb teljesítményt nyújt az idei szezonban, Michael Schumachert továbbra sem foglalkoztatja a korai visszavonulás lehetősége. A két héttel ezelőtti Európa Nagydíj után csapatfőnöke, Ross Brawn elárulta, csak a németen múlik, hogy kitölti-e hároméves szerződését, és az F1-ben folytatja-e 2012-ben is, a megállapodás értelmében ugyanis bármikor hátat fordíthat a Forma-1-nek. Schumacher azonban kizártnak tartja ezt a lehetőséget.

"Mindig megvolt a lehetőségem arra, hogy befejezzem, amikor csak akarom" - idézi Schumachert az Autosport. "De a célom az, hogy eredményeket érjek el, és kitöltsem a szerződésemben meghatározott időt. Mindig mondtam, hogy ez egy hároméves program"

Bár Schumacher még mindig nem tud rendszeresen csapattársa, Nico Rosberg elé kerülni, amiért továbbra is számos kritika éri, a versenyző úgy gondolja, egyre jobb teljesítményt nyújt.

Forrás: AFP



"Forma-1-es pályafutásom első 16 évében is úgy éreztem, hogy folyamatosan javulok, bár a végén talán nem olyan nagy ütemben, mint az elején. Ez most is így van" - mondta Schumacher, aki eddig 6 ponttal szerzett kevesebbet, mint Rosberg, és jelenleg 10. helyen áll a világbajnokságban. "A fejlődés folyamatos, és még biztosan nem értem el a 100%-ot, bár valószínűleg kijelenthetjük, hogy azt nem is lehet elérni" - mondta.

Schumacher annak ellenére is motivált marad, hogy a konstruktőri bajnokság 5. helyén álló Mercedes nem tudja felvenni a harcot az élmezőnnyel - mint mondja, mindig abból az autóból kell a lehető legtöbbet kihozni, ami az adott időben az ember rendelkezésére áll. "Ha valakinek ezt sikerül elérnie, már elégedett lehet önmagával" - jelentette ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!