A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Cáfolja, hogy negatív hangvételű rádióüzeneteiben túlzásba viszi a siránkozást.

Jenson Button eddig megmagyarázhatatlannak bizonyuló hullámvölgybe került: miközben csapattársa, Lewis Hamilton legutóbb, Montrealban nyerni tudott, s vezeti a világbajnokságot, ő az elmúlt négy forduló alatt mindössze 2 pontot szedett össze. A rádión rendszerint a súlyos alulkormányzottságra és a fékekre panaszkodik, ezért a legtöbben a Pirelli új generációs gumijaival hozzák összefüggésbe a küszködését, jóllehet, Button nem tartja elképzelhetőnek, hogy a mezőnyben egyedül ő ne legyen képes bánni velük.

Amikor szóvá tették neki, hogy idén túl sokat panaszkodik a rádión, Button a Mirrornak azt felelte: "Ez nem siránkozás. Az emberek azzal jönnek, hogy folyamatosan nyafogok. Pedig nem. A versenyzők nem csupán vezetik az autójukat, hanem segítenek is a mérnököknek megtalálni hozzá az optimális beállítást."

Button a Kanadai Nagydíj után, ahol a 16. helyen ért célba, s nem tagadta, hogy össze van zavarodva a teljesítménye miatt, mert nem is tudott volna gyorsabban menni a McLarennel- Hamilton mégis lekörözte. Azóta járt a csapat főhadiszállásán, hogy a mérnökökkel együtt próbálja megérteni, mi lehet a baj. "Egy ilyen nap rendkívül sokat számít, szerintem rengeteget haladtunk" - bizakodott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!