A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNPupp Réka
18:00CselgáncsReka Pupp-Amandine Buchard
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:55TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Michael Schumacher szerint jelentősen javulnia kell az autójának, ha még a visszavonulása előtt el akar érni valamilyen kiemelkedő eredményt. A hétszeres világbajnok a 2010-es visszatérése óta egyedül idén Valenciában állhatott fel a dobogóra, azóta viszont nem végzett a hatodik helynél előrébb.

"Minden attól függ, hogy tudunk-e jelentősen fejleszteni az autón, vagy nem" - mondta Schumacher egy újabb dobogó esélyeiről. "Kell egy adag szerencse, hogy feljöjjünk onnan, ahol az utóbbi versenyeken végeztünk, de az eredményeinknek nem csupán a szerencsén kellene eldőlniük. Még mindig dolgozunk ezen az autón, és reménykedünk abban, hogy képesek vagyunk javítani rajta. Azon múlnak (a jobb eredmények), hogy ez mennyire sikerül."

Schumacher bevallotta, hogy egész más lelkiállapotban várja második visszavonulását, mint 2006-ban, amikor a Ferrarinál versenyzett. "Akkoriban még harcoltam a világbajnoki címért. Csak egy versennyel a szezon vége előtt vesztettem el az esélyeimet, amikor Szuzukában kiestem. Nem hinném, hogy most hasonló helyzetben lennék, tehát ebből adódóan a hozzáállásom is eltérő."

A 43 éves versenyző a pontszerzés nélkül végződő japán hétvége után bízik benne, hogy a koreai pálya vonalvezetése jobban fekszik majd a Mercedes W03-asnak, mint Szuzukáé. " A pálya jellege azt sugallja, hogy a csomagunknak nagyjából megfelel" - nyilatkozta. "Pontosan még nem tudom, hogy ez mit jelent, de remélem azt, hogy benne lehetünk a legjobb tízben az időmérőn, és onnan majd meglátjuk. Ha megnézzük a Japánban mutatott versenytempónkat, az nem volt túl rossz. Bár az időmérőn nem tűntünk erősnek, a futamon a leggyorsabb köröm nem volt túl messze az élen állókétól."

Egyelőre jól alakul a 43 éves veterán hétvégéje, mert Koreában az első szabadedzésen a hatodik, a másodikon az ötödik helyen végzett, mindkétszer csapattársa előtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!