A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ha idén akár életre szóló élményekkel lepnénk meg szeretteinket, akkor az Élménypláza kínálatában találhatjuk meg a számításainkat. Hagyjuk tehát az unalmas ajándékokat, és válasszunk inkább személyre szabott és szó szerint felejthetetlen meglepetéseket. Miért az élmény a legkedvesebb ajándék, és hogyan találhatjuk ki, mire is vágynak az ismerőseink? Mutatjuk!

2014 óta már több mint 100.000-en ajándékoztak élményt

Az Élménypláza 10 éve indult útjára, amikor már hazánkban is széles körben elterjedt a közösségi média oldalak és az okostelefonok használata. Az élménypláza.hu rendkívül rövid idő alatt népszerű lett, hiszen már a kezdetekben is rengeteg újdonságot tartogatott az élményajándékokat keresők számára. A meglepetések között gasztronómiával és masszázzsal, illetve sétarepüléssel és szimulátorokkal kapcsolatos ajándékok is széles választékban találhatók.

 

Az Élményvezetés 2018 óta várja a legendás autók szerelmeseit

Ha az ünnepelt csak egy kicsit is rajong a luxus- és versenyautók iránt, akkor egy tesztvezetéssel szerezhetünk óriási örömet számára. Legyen szó aszfaltszaggató Ferrarik, Lamborghini-k vagy éppen Lotusok kipróbálásáról, már 10-15 percnyi vezetés is felejthetetlen emlékeket nyújthat. Csupán az ideális autót és pályát kell kiválasztanunk, majd figyelni, ahogy ismerősünk gyermeki boldogsággal rója a köröket.

TIPP: Rally-fanatikusok számára a Subaru Impreza vagy az E36-os BMW vezetése arathat elsöprő sikert. Ezek a több száz lóerős szörnyetegek valódi rallycross pályákon tesztelhetők, így végre nemcsak a TV-n keresztül vagy a versenyszakaszok mellől csodálható meg a fület gyönyörködtető hangjuk és az ülésbe préselő, kolosszális erejük.

Miért az élmény jelenti a tökéletes ajándékot?

Az elmúlt években nagy valószínűséggel már minden ajándék ötletünket ellőttük – mindenkinek adtunk bögrét, vicces feliratos pólót és családi képkeretet, illetve illatszer csomagot is. Ezzel lényegében semmit nem kockáztattunk, hiszen ezekre a dolgokra “mindig szükség van.” Azonban ünnepeltként mi is valami személyesebbre, valami egyedibbre vágyunk. Szerencsére az élményajándékok pontosan erre a célra szolgálnak, hiszen így nem idejüket múló tárgyakkal, hanem szívet melengető emlékekkel gazdagodhat a másik.

Milyen meglepetéssel készüljünk?

Csak gondoljuk végig, hogy ismerősünk mivel tölti szívesen az idejét. Inkább a nyugisabb programokat kedveli? Ez esetben egy thai masszázs vagy wellness hétvége lehet a legkézenfekvőbb választás. Azonban ha a pörgősebb, akár extrém kikapcsolódási formákat részesíti előnyben, akkor a tandemugrás vagy a wakeboardozás hozhatja el az igazán adrenalindús élményeket.

Puhatolózzunk finoman, és kérdezzük meg bátran a barátait és családtagjait is. Ha pedig valamiről mindig nagy lelkesedéssel beszél, és valósággal felcsillan a szeme, már alaposan le is szűkíthetjük a lehetséges meglepetések körét.

Az ajándékok tárháza napról napra bővül

Legyen szó szülinapi, névnapi vagy házassági évfordulós ajándékokról, az Élménypláza kínálatában mindig találunk valami újdonságot. Nézzünk szét bátran a kategóriák között, hiszen a választék egyre széleskörűbb a wellness és a gasztronómia, illetve az élményvezetés területén is. Így akár néhány percnyi böngészés után kiválaszthatjuk az ideális meglepetést.

Ezért érdemes az Élménypláza mellett dönteni

  • Klasszikus és exkluzív ajándékok közül is válogathatunk. Akár kifejezetten kedvező árú vagy luxus meglepetéssel készülnénk, az Élményplázában kalandozva megannyi lehetőség áll a rendelkezésünkre. Az ajándékot pedig online vagy személyesen, elegáns csomagolóanyagban is átadhatjuk az ünnepeltnek.
  • Minden ismerősünk számára megtaláljuk az igazit. Ehhez nem kell mást tennünk, mint átnézni a különböző kategóriákat. Válogassunk kedvünkre a főzőtanfolyamok, masszázsok, evezős élmények és további meglepetések között. Az ajándékokról pedig részletes leírásokat is találunk. Szerezzünk felhőtlen örömet!
  • Gyorsan és könnyedén lefoglalhatjuk az ajándékokat. Ha már megvan a kiszemelt ajándék, akkor az online felületen azonnal megvásárolhatjuk, és időpontot is foglalhatunk. Mindezt a telefonunkról is egyszerűen megtehetjük. Ennek köszönhetően az ajándékboltokba való keresgélés helyett kényelmesen, a neten vásárolhatunk.
  • Bátran fordulhatunk az ügyfélszolgálathoz. Amennyiben bármilyen kérdésünk vagy kérésünk merülne fel a meglepetéssel kapcsolatban, a chaten rögtön felvehetjük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Így vásárlás előtt minden információ a kezünkben lesz, hogy végül tökéletes döntést hozzunk.

Idén készüljünk valami igazán nagy dobással, és válasszunk olyan ajándékot, amely életre szóló élményt jelenthet szerettünknek. Válogassunk kedvünkre a 10 éves Élménypláza szerteágazó kínálatában, ahol az aktív és nyugisabb kikapcsolódást kedvelők számára is garantáltan megtaláljuk a legszívmelengetőbb meglepetést.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!