A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:30Kajak-kenuKenu 500m-páros döntő A
HUNMagyarország
13:40Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
13:50Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Mercedes Forma-1-es csapata döntött arról, ki veszi át a Ferrarihoz távozó hétszeres világbajnok Lewis Hamilton helyét 2025-től. A következő hetekben a hivatalos bejelentés is megtörténik.

Az idei szezon előtt derült ki, hogy Lewis Hamilton távozik az idény végén és a Ferrarinál folytatja pályafutását. A bejelentés óta folytak a találgatások arról, hogy ki veheti át a hétszeres világbajnok helyét a csapatnál, többek között a korábbi kétszeres világbajnok Sebastian Vettel és a Ferraritól távozó Carlos Sainz neve is felmerült – a spanyol a Williamsnél folytatja pályafutását – sőt, Toto Wolff nem titkoltan igyekezett meggyőzni a háromszoros vb-győztes Max Verstappent arról, hogy szerződjön hozzájuk. 

Formula 2 Round In Hungary 2024
Olasz sajtóhírek szerint Andrea Kimi Antonelli veszi át Lewis Hamilton helyét a Mercedesnél
Fotó: NurPhoto via AFP

Az olasz Autosprint információi szerint a Mercedesnél döntöttek, és a Red Bull holland pilótája helyett az ifjú tehetségének, Andrea Kimi Antonellinek adja meg a lehetőséget a következő idénytől George Russell csapattársaként. 

Az olasz lap tudni véli azt is, hogy a mindössze 17 éves olasz versenyző szerződtetését az Olasz Nagydíj hétvégéjén jelenti majd be a német istálló. 

A Forma-1 1997-es világbajnoka, a kanadai Jacques Villeneuve is úgy fogalmazott korábban, hogy a Mercedesnél a pilótakérdés már rég eldőlt, függetlenül attól, hogy még nem érkezett róla hivatalos bejelentés. 

Andrea Kimi Antonelli jelenleg a Forma-2-es sorozatban szerepel – idén a Hungaroringen is nyert – és már rendelkezik is a Forma-1-es szerepléshez szükséges szuperlicenc-pontokkal – írja a RacingNews365. A 18. születésnapját augusztusban betöltő pilóta intenzív tesztprogramot teljesít idén a Mercedesszel, többször vezethette már a német istálló korábbi F1-es autóit. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!