Vágólapra másolva!
A Ferrari pilótája, Charles Leclerc kijelentette, hogy továbbra is kizárólag az olasz csapattal akar világbajnoki címet nyerni a száguldó cirkuszban.

A 2024-es szezon elején úgy tűnt, a Ferrari lehet a Red Bull elsődleges kihívója, ám azóta a McLaren és a Mercedes is megerősödött és stabilabb teljesítményt nyújt a Scuderiánál. A csapat monacói pilótája, Charles Leclerc sokkal jobb szereplésre vágyik a jelenleginél, de fényesnek látja a jövőt.

"Egyelőre nem tartunk ott teljesítményben, ahol szeretnénk, de rendkívül keményen dolgozunk. Magabiztos vagyok azzal kapcsolatban, hogy fényes a csapat jövő azáltal, ahogy dolgozunk. 

De egyértelmű, hogy a jelenlegi helyzetben csak azt kívánhatom, hogy bárcsak győztes autónk lenne!" - 

mondta Leclerc, aki a legfontosabb céljáról is beszélt. 

F1 Belgian Grand Prix 2024
Charles Leclerc a Ferrarival akar világbajnok lenni
Fotó: NurPhoto via AFP

A célom a Ferrarival együtt az, hogy Formula-1-es világbajnok legyek, és ennyi. És ezt csak a Ferrarival akarom elérni, úgyhogy egyelőre csak erre fókuszálok" - 

szögezte le a 26 éves sztár, akinek esze ágában sincs másik csapatnál folytatni F1-es karrierjét a jövőben.

A Forma-1 világbajnoki sorozata augusztus 23-25. között a 36. Holland Nagydíjjal folytatódik. Fontos részlet, hogy kissé rendhagyó lesz a hétvége, mert az európai futamokhoz képest minden szabadedzés és az időmérő is egy órával korábban fog kezdődni, maga futam viszont a megszokott délután 3 órás időpontban rajtol majd el. 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!