A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Brad Pitt gigantikus költségvetésből készülő Forma-1-es filmjének szakmai tanácsadója és egyik producere nem más, mint Lewis Hamilton. A brit pilóta nem finomkodott, amikor megmutatták neki a film egyik jelenetének forgatókönyvét.

A hírek szerint minden idők egyik legdrágább filmje lesz a Brad Pitt szívügyeként kezelt, a Forma-1 világában játszódó, roppant kreatívan F1 címet viselő alkotás. Az biztos, hogy az "emberanyagot" nem sajnálták hozzá: az egyik főszereplő a nyugdíjból visszatérő korábbi sztárpilótát, Sonny Hayest alakító Brad Pitt lesz, míg a másik az ifjú tanítványt, Joshua Pearce-t megszemélyesítő Damson Idris. A rendezői székben a Top Gun: Maverick szupermozit intéző Josheph Kosinski, míg a producer a legendás Jerry Bruckheimer.

Brad Pitt, Forma-1
Brad Pitt nagyon komolyan veszi az F1 című film forgatását
Fotó: AFP

Lewis Hamilton tanácsadóként vesz részt a munkálatokban, és kerek-perec megmondja, ha valami nem tetszik neki. Ahogy ezt már meg is tette egy interjúja szerint.

"Ehren Kruger, a forgatókönyvíró őrült sok kutatást végzett, egy rakás versenyt végignézett, és rengeteg futamon ott volt személyesen is, mielőtt leült volna megírni a sztorit" - mondta Hamilton az Esquire magazinnak adott interjúban.

Aztán egyszer mutatott egy részletet a forgatókönyvből, én pedig megmondtam neki, hogy ez színtiszta baromság.

Semmi valóságos nem volt benne, köze nem volt, ahhoz, amiről az autóversenyzés szól. Ha már filmet csinálunk, akkor próbáljunk meg annyira hűek maradni a valósághoz, amennyire csak lehet" - mondta Hamilton, aki producer is egyben.

Így rajta tartja a szemét olyan dolgokon, mint, hogy mennyire színes a szereplőgárda, van-e nő a csapat boxában, illetve, hogy ne legyenek olyan jelenetek, amik soha az életben nem történhetnek meg egy versenypályán.

Nagyon szerettem volna, ha Hans Zimmer a film zeneszerzője, úgyhogy most Hans Zimmer is velünk dolgozik

 - mondta elégedetten Hamilton minden idők egyik legnagyobb filmes zeneszerzőjének megszerzéséről.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!