Vágólapra másolva!
A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko érdekes nyilatkozatot tett, szerinte Mark Webber állítólag nagyon szeretne egyeztetni vele arról, hogy Oscar Piastrinak van-e esélye a Red Bullhoz igazolni.

A McLarennél a mostani szezonban kialakult helyzet úgy tűnik, hogy frusztrálja Piastrit, aki többször is megjegyezte, nem fog csak úgy félreállni Lando Norris elől, és mindenképpen szeretne még versenyeket nyerni. Azt is hozzátette, hogy nehezére esik elfogadni a segítő szerepét, de ettől függetlenül hajlandó eleget tenni a csapat utasításnak, ha az jogosnak tekinthető.

Forma-1, F1, Amerikai Nagydíj, 2024, sprintidőmérő, McLaren, Oscar Piastri
A mclarenes Oscar Piastri csak a 16. helyen végzett az F1-es Amerikai Nagydíj sprintidőmérőjén
Fotó: AFP / McLaren's Australian driver Oscar Piastri pulls into the garage during the practice session for the United States Formula One Grand Prix at the Circuit of the Americas in Austin, Texas, on October 18, 2024. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

A Red Bull kapcsán pedig Sergio Perez helyzete továbbra sem idális, és szinte napi rendszerességgel érkeznek a jövőjét firtató hírek. „Fogalmazzunk így: Mark Webber nagyon szeretne beszélgetni” – mondta röviden Marko az ügy kapcsán. 

Piastrinak egyébként még élő szerződése van a csapattal, egészen 2026 végéig. Persze ez az egész történet még egyelőre csak elméleti síkon létezik, ellenben, ha Webber valóban keresi a kapcsolatot a Red Bullal, az már jelentene valamit.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!