Vágólapra másolva!
A Forma-1 elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali figyelmeztette a Ferrarit, hogy készüljön fel a kihívásokra, amelyeket Lewis Hamilton és Charles Leclerc közös szereplése jelenthet a következő szezonban.

Mint ismert, Lewis Hamilton a jelenlegi szezon végén távozik a Mercedestől, és csatlakozik Leclerc-hez a maranellói csapatnál.

F1 Grand Prix Of Singapore, Lewis Hamilton
Lewis Hamilton jövőre már a Ferrarinál versenyez
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Morgan Hancock/NurPhoto

Lewis Hamilton érkezése még gondot okozhat a Ferrarinál

Hamilton célja, hogy megszerezze nyolcadik világbajnoki címét a Ferrari színeiben, ám Domenicali szerint a csapatnak világos döntéseket kell hoznia, hogy elkerülje a feszültségeket a pilóták között - írja az F1vilag.

„Ferrari-rajongóként ez egy rendkívüli lehetőség, mert Lewis egy központi figura” – mondta Domenicali a La Gazzetta dello Sport című olasz lapnak nyilatkozva. „Ő haza akarja hozni a nyolcadik címet, és a legjobb akar lenni. Meg kell lennie a tiszteletnek Charles-lal, de világos, hogy amikor lehajtod a sisakrostélyt… a csapat szabályainak és irányításának egyértelműnek kell lennie.”

Hamilton helyét a Mercedesnél a 18 éves olasz tehetség, Andrea Kimi Antonelli veszi át. Antonelli mellett más újoncok is felbukkannak a következő szezon rajtrácsán, köztük Oliver Bearman és Jack Doohan.

Domenicali elárulta, örömmel látja a fiatal versenyzők megjelenését a Forma-1-ben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!