Vágólapra másolva!
Amennyiben addigra elérjük a 4 millió beoltottat, úgy Ferencváros idei utolsó hazai bajnokiját nézők előtt rendezi meg a klub. A lelátón helyet foglalhatnak a Nemzet Hősei is, akik a klub által indított kezdeményezésnek köszönhetően a Ferencváros vendégeiként nézhetik meg a Mezőkövesd elleni találkozót. 

"Amint megvan a 4 millió beoltott, együtt szurkolhatunk szombaton! A jegyértékesítés már megkezdődött" – jelentette be egy videóban Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. A klubvezető hozzátette:

Ők azok, akik a frontvonalban harcolnak, akik munkájukkal lehetőséget teremtettek arra, hogy napokon belül újabb lépéssel közelebb kerüljünk a régi életünkhöz. Egészségügyi dolgozók, katonák, rendőrök, egészségügyi adminisztrációs munkatársak és még sokan mások, akiknek hála ismét visszatérhetünk majd a lelátókra szurkolni."

Az FTC ezért elindította a 'Nemzet Hősei' kezdeményezést, melynek keretében a klub az egészségügyi és rendvédelmi dolgozókat, katonákat, katasztrófavédőket hívja meg a Mezőkövesd elleni mérkőzésre, amely május 1-jén 19 óra 30-kor kezdődik a Groupama Arénában.

A további részleteket klub honlapján ide kattintva lehet megtalálni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!