Fel kell hagynia a profi focival Sergio Agüerónak

FC Barcelona V Real Madrid - La Liga Santander barcelona la liga spanish league soccer camp nou 2021 el clasico real madrid madrid Sergio Aguero One Person Full Lenght La Liga Santader match Camp Nou Stadium FC Barcelona October Horizontal PHOTO
19 Sergio Aguero of FC Barcelona during the La Liga Santader match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou Stadium on October 24, 2021 in Barcelona. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto) (Photo by Xavier Bonilla / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A kardiológiai vizsgálatok eredményei alapján minden jel szerint kénytelen lesz visszavonulni a profi labdarúgástól Sergio Agüero, az FC Barcelona argentin csatára.

A 33 éves támadó az Alavés elleni október 30-i mérkőzésén egy légipárbaj után maradt lent a földön, de úgy tűnt, nem ütközött senkivel, nem kapott ütést sem. Elsőre azt lehett hinni, hogy esetleg rosszul fogott talajt, és abba sérült bele.

A találkozó után aztán kiderült, hogy Agüero az egész első félidőben érezte fájdalmat a mellkasa tájékán, ezért kellett lecserélni már az első félidőben.

Az elvégzett kardiológiai vizsgálatok után több, a Barcelonához köthető híroldal is arról számol be, hogy az eredmények alapján nagyon valószínű, sőt szinte biztos, hogy a Manchester Citytől nyáron érkezett csatárnak fel kell hagynia a profi futballal.

A nyári Európa-bajnokságon a Dánia-Finnország csoportmérkőzés első félidejének végén szívrohamot kapó dán Christian Eriksen után Agüero lehet a második klasszis, akinek idén szívproblémák miatt ér véget idő előtt a karrierje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!