A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary

Felemelte a nappali szőnyegét egy fiatal pár, milliós kincset talált alatta

Vágólapra másolva!
Nem hitt a szemének a 38 éves Josh Brooks és felesége, Emily, amikor egy felújítás során felemelték a szőnyeget londoni lakásuk nappalijában: egy tökéletes állapotban lévő tölgyparketta lapult alatta, mely több, mint 10 millió forintnyi értékű.
Vágólapra másolva!

A pár nem is sejtette, miféle kincset rejt a nappalijuk padlószőnyege, amíg egy felújítás során fel nem emelték a helyéről. Egy hibátlan állapotú tölgyparketta hevert alatta. A pár hívott egy szakembert, aki megállapította, hogy a parketta elképesztő összeget ér.

A pár megosztott egy videót a TitTok-on a hihetetlen felfedezésről, melyet több, mint 2 ,6 millióan tekintettek meg.

Amikor megtudtuk, mennyit ér a parkettánk, majdnem elájultunk. Hívtunk egy padlóburkoló szakembert, aki azt mondta, hogy ez az egyik legjobb minőségű tölgyfa, amit életében látott, ráadásul kiváló állapotban van, és milliós értékű. Ezért úgy döntöttünk, megtartjuk, és végig csiszoljuk, majd lakkal vagy páccal fényesítjük”

 – írta a férfi a posztban.

A TikTok-on közzétett videó több mint 225 000 lájkot kapott. Egy felhasználó ezt írta:

 „Valóságos lottónyeremény!"

Míg egy másik így fogalmazott:

"Ez egy gyémánt parketta".

Volt olyan hozzászóló, aki szerint a pár nemhogy aranyat, de egyenesen gyémántot lelt, míg egy másik azt írta, hogyha ez vele történne, örömében elsírná magát, és sosem hagyná abba - írja a DailyStar.

image

Nem ez az első alkalom azonban, hogy valaki különleges értékre bukkant a régi lakásában. Korábban egy családapa is hihetetlen felfedezést talált korhadt padlója alatt: egy igazi borospincét, amely még az 1900-as évek előtt épült. Bár a többszöri beázásoknak köszönhetően rendkívül rossz állapotban volt, a férfi nem sajnálta a ráfordítandó időt- illetve pénzt, és házimozit, továbbá gyerekszobát alakított ki benne.

Két évvel ezelőtt szintén elképesztő dolgot találtak a lakók egy házban: egy olyan szobára lettek figyelmesek, ahol már gyűjtötték a különböző holmikat arra az esetre, ha vége lenne a világnak. Konzervek voltak mindenhol, illetve elsősegélydobozok. A szoba csak akkor vált láthatóvá, amikor vágtak egy lyukat a falba, egy kamerával pedig végig is tudták pásztázni, hogy mi mindent rejt a frissen megtalált helyiség. Többek között egy párologtató hűtőt is találtak.

Évekkel ezelőtt pedig egy pesti lakásban egy 26 milliós értékű kandallót találtak, amelyről megállapították, hogy egy ritka Zsolnay-darabról van szó. A lakóknak első dolga volt értékbecslőt hívni, majd elárverezni a drága műtárgyat.

Forrás: DailyStar

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!