Kocsmai verekedés közben késeltek meg két férfit Jobbágyiban – videó

Vágólapra másolva!
Az egyik jobbágyi kocsmában italozott egy férfi és társasága, amikor belépett az egyik ismerőse és a fia. A férfi számon kérte az ismerőst a tartozása miatt, ami miatt összevesztek egymással, majd verekedni kezdtek. Közben a férfi egy késsel többször mellkason szúrta az ismerőst.
Vágólapra másolva!

A férfi 2022 februárjában italozott az egyik jobbágyi kocsmában három ismerősével, amikor belépett oda az egyik ismerőse és a fia. A férfi részegen számon kérte az ismerősét, hogy mikor adja meg a tartozását, mire az szidni kezdte. 

Ezek után a férfi és a társasága verekedni kezdett az ismerőssel és a fiával. 

Miután többször megütötték az ismerőst és a fiát, kiszaladtak az utcára, ahová a támadók követték őket. 

Ekkor a férfi visszament a kocsmába, megfogott egy kést, amivel előbb kiszúrta az ismerőse kocsijának gumiját, majd háromszor mellkason szúrta, a fiát pedig lábon. 

Az ismerősnek és a fiának is nyolc napon belül gyógyuló sérüléseik lettek, azonban fennállt a lehetősége az életveszélyes állapot kialakulásának. 

Az ügyészség a férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés kísérlete, a társaival szemben pedig súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat. Azt javasolják, hogy ha a férfi az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, akkor a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre - írja az Ügyészség.hu

Arról is írtunk korábban, hogy egy kecskeméti nő összeveszett a párjával, majd megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A férfi elment dolgozni, majd amikor reggel hazaért, elkezdte összepakolni a holmiját, amin megint összevesztek, majd a vita hevében a nő megfogott egy kést és hátba szúrta a férfit, aki életveszélyesen megsérült. 

Halálbüntetés várhat arra a férfira, aki megerőszakolta, majd megölte élettársa rá bízott kislányát, Josephina Cunninghamet az Egyesült Államokban.

Egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

Egy férfi és a barátai azért jöttek Budapestre, hogy tárgyakat keressenek maguknak a lomtalanításban. Az este folyamán a férfi sok alkoholt ivott, majd az utcán egy fakaróval halálra vert egy számára ismeretlen férfit.



 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!