Piknikező családok közé hajtott egy autós egy parkban

Vágólapra másolva!
A mentők az észak-írországi Co Antrim állambeli Hazelbank Parkba siettek, miután egy autó áthajtott a park területén, amely során többen súlyosan megsérültek.
Vágólapra másolva!

Többen megsérültek, miután egy autós behajtott egy parkba, ahol több család piknikezett. Voltak, akik sikoltozásokról számoltak be, amikor egy piros autó ráhajtott a füves területre, és áthajtott a park területén - írja a Mirror.

A NIAS szóvivője elmondta, az észak-ír mentőszolgálat három főből álló sürgősségi személyzetet, egy mentőtisztet és egy gyorssegélynyújtó mentőst is küldött az esethez. 

A helyszínre a rendőrséget, a tűzoltóságot és a mentőket is kihívták, öt ember sérüléseit ellátták, egy ember pedig kórházba vitték. 

A PSNI szóvivője elmondta: "A rendőrség július 15-én, hétfőn kapott bejelentést egy jármű közúti ütközéséről Newtownabbey Shore Road környékén.

Nem sokkal délután 14:50 előtt azt jelentették, hogy egy piros Toyota Auris két padnak ütközött Hazelbank környékén, és öten könnyebben megsérültek.

A baleset alatt a parkban tartózkodó személy egyik családtagja, a BelfastLive-nak elmondta :

A menyem a tengerparton volt, amikor sikoltozást hallott, és látta, hogy egy autó lefelé gurul a parton. Nem sokkal később azonban a rendőrség és a mentők is megérkeztek.

"Az autó a parkolóban volt, és úgy tűnt, hogy áthajt a füves területen, majd a part felé halad. Rengeteg család volt ma kint ebben jó időben, ezért is lehetett borzasztó az egész. Azt hiszem, több ember is megsérült."

image

Szlovákiában nemrég egy részeg autós a tömegbe hajtott egy főzőversenyen.

A Kisszebeni járás gulyásfőző versenyén több százan voltak. A szemtanúk elmondása szerint a gázolást veszekedést előzte meg, ami után az egyik férfi autóba ült, majd behajtott a tömegbe. Hat embernek okozott sérülést, majd elhajtott a helyszínről. 

A férfit a rendőrség Kisszeben városában fogta el, két ezrelék volt az alkoholszintje.

Két gyerek olyan súlyos sérüléseket szenvedett a gázolás miatt, hogy őket mentőhelikopterrel szállították kórházba. Ladislava Šustová, a kassai Pasteur kórház szóvivője a Joj TV-nek elmondta, hogy az egyik gyereket náluk műtötték meg. Állapota most stabil és az intenzív osztályon fekszik. Három másik sérültet szállítottak az eperjesi kórházba, az egyikük egy gyerek, akit szintén meg kellett operálni. Martina Pavliková, a Reiman kórház szóvivője közölte, hogy a gyerek súlyos állapotban volt, a két felnőtt pedig közepesen súlyos sérüléseket szenvedett. 

A gázoló férfit a rendőrség őrizetbe vette. Közveszélyokozás, elsősegélynyújtás elmulasztása és ittas állapotban történt veszélyeztetés ügyében indult ellene büntetőeljárás


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!