A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Olyan brutálisan megverte a gyerekét egy apa, hogy maradandó agykárosodása lett

Vágólapra másolva!
14 év börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy férfit, aki olyan brutálisan megverte az alig néhány hónapos csecsemőjét, hogy a gyereknek maradandó agykárosodása lett. A férfi a tárgyaláson tagadta a tettét, azonban az esküdtek nem hittek neki és a bíró végül elítélte.
Vágólapra másolva!

A 25 éves Jordan Cattell 10 hónapos csecsemője a walsalli házában volt és aludt a kiságyában, amikor a férfi megtámadta. Jordan többször ököllel ütötte meg a gyerek fejét, akinek emiatt maradandó agykórosodása lett. 

Ugyanis a West Midlands-i rendőrség megállapította, hogy a csecsemőnek több helyen eltört a koponyája, ami súlyos belső vérzést okozott. 

A gyerek azonban túlélte a brutális támadást, de az orvosok a vizsgálatok után elmondták, hogy élete végégi teljes ellátásra lesz szüksége.

Az erőszakos apa tárgyalásai 2018-ban kezdődtek. A férfi végig tagadta a támadást és azt állította, hogy a csecsemő magától a fejére esett. Az esküdtszék azonban nem hitte el a férfi által kitalált történetet, és a wolverhamptoni koronabíróság 14 év börtönbüntetésre ítélte.  -írja a Mirror.

Lucy Simpson nyomozó, az esetet követően azt mondta, hogy 

egy felkavaró ügy volt, főleg azért, mert az áldozat egy csecsemő, akinek maradandó sérüléseket okozott a saját apja.

image

Az Origo megírta, hogy korábban egy ötvöskónyi férfi rendszeresen verte a csecsemőjét, Pápánál egy nő megszülte, majd sorsára hagyta a gyerekét. Szabolcsban egy nő egy parkban megszülte a csecsemőjét, majd megölte. A nő 2020 októberében ment el nőgyógyászati vizsgálatra, ahol kiderült, hogy terhes. Ezek után mindenki előtt titkolta a terhességét, nem járt terhesgondozásra és orvosi ellátást sem vett igénybe. 2021 április 30-án érzete, hogy nem szülni fog, ezért egy parkba ment, ahol megszülte a csecsemőt. Nem sokkal később meg is ölte az újszülöttet, majd elrejtette. A holttestet eddig nem sikerült megtalálni. 

Egy amerikai nő és párja pedig brutálisan megölték a csecsemőjüket pár perccel azután, hogy megszületett. Egy konyhakéssel elvágták a köldökzsinórt, majd kidobták a második emeleti lakásuk ablakán.A pennsylvaniai rendőrséget március 11-én reggel értesítették, hogy egy csecsemő holttestét találták meg az utcán. A kisfiú életét már nem lehetett megmenteni. A holttest mellett találtak még a rendőrök egy véres matracot, méhlepényt és más, eldobható eszközöket egy szemeteszsákban.

Arról is írtunk, hogy egy amerikai nő az utcán magára hagyta csecsemőjét, akire egy házaspár talált rá. A házaspár azonnal értesítette a hatóságokat, és a gyereket utána rögtön kórházba szállították. Szerencsére jól van, állítólag nem lesz baja, de szinte csak a csodának köszönheti az életét. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!