Ed Sheeran szomszédjai kiakadtak az énekes viselkedése miatt - videó

Vágólapra másolva!
Ed Sheeran újra felszította a vitát a suffolki kastélya kertjében épített vadvízi tava körül, miután megosztott egy videót, amelyen az látható, amint futás és szaunázás után fürdőnadrágban beugrik a vízbe.
Vágólapra másolva!

A 33 éves popsztár néhány évvel ezelőtt kérvényezte a tó megépítését a birtokán, feldühítve ezzel néhány szomszédot, akik úgy érezték, hogy a tó építésének a legfőbb célja nem az élővilág védelme, hanem az énekes inkább úszómedenceként használná azt.

Az engedélyeztetéshez leadott tervek szerint a tó azért épült, hogy támogassa a természetvédelmet, és a kérelmet ezen az alapon hagyták jóvá, nem pedig úszásra vagy más szabadidős tevékenységre. 

2019-ben a tanács újra megvizsgálta a tavat, miután kifogásokat emeltek egy móló, két lépcsősor és egy korlát beépítése miatt, de a tanács megállapította, hogy nem történt jogsértés - számolt be róla a Sky.

Sheeran sikeresen fellebbezett az úszás és más szabadidős tevékenységek tilalma ellen, miután azzal érvelt, hogy ez ésszerűtlen és szükségtelen.

Azonban az énekes nemrégiben készült Instagram-videója, amely egy napot mutat be az életéből, egy rövid klipet tartalmazott, amelyben látható, ahogy a vízbe ugrik, most újra kiakasztott néhány szomszédot. 

Az egyik névtelenséget kérő szomszéd elmondta, hogy nem különösebben örülnek annak, ami történik, és úgy érezték, hogy az énekes gúnyolódik. Így folytatták: 

Teljesen tönkretette a kilátást a birtok. Már nem vagyunk boldogok itt, és úgy érezzük, hogy sokat veszítettünk. Lehet, hogy mindenki másnak ő a jófiú, de ő csak azt csinálja, amihez épp kedve van.

2021-ben Sheeran azt mondta, hogy nem érti az ingatlan körüli vitákat, és hogy az embereknek a saját dolgukkal kell törődniük.

Elmondta, hogy 14 000 fát ültetett a birtok körül, és bővítette a rét területét, növelve a vadon élő állatok számát a területen.

Sheeran ezen a birtokon él a suffolki Framlinghamben feleségével, Cherry Seabornnal és két lányával.

Idén július 20-án adott koncertet Magyarországon Ed Sheeran, akit élőben második alkalommal láthatott a hazai közönség élőben, ezúttal szólóban. Korábban 2019-ben látogatott el Budapestre, amikor a Sziget Fesztiválon lépett fel az egyik fő előadóként. Nem rég arról írtunk, hogy egy Premier League-csapat tulajdonosa lett az énekes.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!