A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
11:20Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-négyes elődöntő 2
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
NyílNyíl

Egy büfékocsi dolgozója felgyújtott egy nőt, aki lopott tőle a Niagara-vízesésnél

Vágólapra másolva!
Egy férfit letartóztattak, miután a rendőrség szerint felgyújtott egy nőt, aki lopott a büfékocsijából a Niagara-vízesésnél. Szemtanúk elmondták, hogy hallották a vitát a 38 éves Barinder Singh és egy 48 éves nő között a mozgóbüfénél. A rendőrség közölte, hogy a férfi mobiltelefonján terhelő videókat találtak.
Vágólapra másolva!

A rendőrség közölte, hogy 13:45 körül érkezett egy hívás a környékről és amikor kiérkeztek, megtalálták a nőt, akinek égési sérülései voltak a fején, a karján és a testén. Az áldozatot égési sérülései miatt intubálni kellett. 

A nőt kórházba szállították, ahol a rendőrség szerint kritikus állapotban volt, harmadfokú égési sérülésekkel. 

A veszekedés egyik szemtanúja azt mondta, hogy azt hitte, egy szemetes konténer ég, mielőtt rájött, hogy valójában egy nő az. 

A rendőrség elmondta, hogy engedélyt kaptak a férfitól, hogy elolvassák a telefonjában lévő üzeneteket, és meg tudták szerezni a biztonsági kamerák felvételeit a támadás előttről és utánról is. A videókon hallható, amint a férfi azt mondja: 

Megöllek, ha még egyszer lopsz tőlem!

Hétfőn Singh-et kihallgatásra bevitték a rendőrségre, ahol testi sértés miatt letartóztatták. 

Óvadék nélkül szabadon engedték, a bíró azonban védőőrizetet rendelt el az áldozat számára. 

A Niagara-vízesés világhírű látványosság, de a környező városok hírhedtebbek a magas bűnözési arányról és a szegénységről - írta a The Blaze.

Niagara Falls in Canada
Niagara-vízesés.
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2023 Anadolu Agency

Gyújtogatás bosszúból

Korábban arról is írtunk, hogy egy nő felgyújtotta elhidegült férje ruháit, miután rájött, hogy a férfi kapcsolatba kezdett a legjobb barátnőjével és volt sógornőjével.

Nyolc év után végre sikerült pontot tenniük a rendőröknek egy 2012-es, Floridában történt gyilkossági ügy végére. A most 54 éves Hugh Timothy Blanton brutálisan gyilkolta meg titkos szeretőjét, az akkor 65 éves Ronald Silviát, majd felgyújtotta a nemi szervét. A gyilkost egy korábbi ügyben végzett DNS-vizsgálat buktatta le.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!