A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:30Kajak-kenuKenu 500m-páros döntő A
HUNMagyarország
13:40Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
13:50Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A párizsi olimpia egyik legszexisebb sportolónője, a kanadai Alysha Newman bronzérmet nyert az ötkarikás játékok női rúdugrásának döntőjében, amit elképesztő fenékrázással ünnepelt.

Női rúdugrásban szinte megismétlődött a tavalyi budapesti világbajokság döntőjének végjátéka. A magyar fővárosban az amerikai Katie Moon és az ausztrál Nina Kennedy holtversenyben diadalmaskodott, ezúttal pedig ismét ők maradtak versenyben a legtovább. Igaz, ezúttal a kanadai Alysha Newman is "velük" tartott. 

Alysha Newman
Alysha Newman pályafutása legnagyobb sikerét érte el, miután bronzérmet nyert a párizsi olimpián
Fotó: AFP

Newman Párizsban egyértelműen az éremszerzést tűzte ki célul, azután, hogy 2018-ban aranyérmes lett a Nemzetközösségi Játékokon. A kanadai szépség álma pedig valóra vált, ugyanis az amerikai és az ausztrál riválisa mellett ő is átjutott a 4,85 méteren. Végül Moon a 4,90-et is elsőre átugrotta, míg vetélytársai a 4,85-ön fejezték be a versenyt. Az ezüst Mooné, a bronz Newmané lett. 

Abból szempontból Alysha Newman sikere nem meglepő, hogy a párizsi olimpia előtt a londoni Gyémánt Liga-versenyen második helyen zárt. 

Miután a kanadai bombázó átugrotta a 485 centiméteres magasságot, annyira boldog volt, hogy örömében fenékrázással ünnepelt a Stade de France közönsége előtt.

A harmadik olimpiáján első érmét szerző 30 éves atléta nem csupán kiváló sportoló, de gyönyörű nő is, így nem csoda, hogy több mint 600 ezren követik az Instagramon.

Emellett saját Onlyfans-oldala is van, ahol fizetés ellenében – havi 13 dollárért (nagyjából 4800 forint) – meg lehet tekinteni az erotikus képeiket és videóit. Newman 2021-ben a Maxim magazin legjobb nőket összegző százas listájára is felkerült. 

Íme, az immáron olimpiai bronzérmes kanadai rúdugrónő dögös fotói:

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!