A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
12:10CselgáncsNikoloz Sherazadishvili-Zsombor Veg
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Megölte barátnőjét, majd annak gyerekeit is hagyta volna meghalni

Carliena Clayton, bűncselekmény, rendőrség, gyilkosság,
Fotó: WILSON & KRATZER MORTUARIES
Vágólapra másolva!
Egy kaliforniai férfi lelőtte a barátnőjét, miközben annak a gyerekei is az autóban ültek, majd végignézte ahogy az autó a gyerekekkel együtt egy folyóban majdnem elmerül.
Vágólapra másolva!

A Sacramento megyei körzeti ügyész hivatala szerint  2020. július 27-én lövéseket hallottak a helyiek ezért riasztották a rendőröket. Egy szemtanú arról számolt be, hogy látta, hogy Clayton és Kwadzo veszekszenek egy autófelhajtón, mielőtt mindketten beültek a kocsiba a nő gyerekeivel együtt - írja a People.

A férfi azt mondta a rendőrségnek, hogy a lövéseket hallva, egy barátjával együtt elmentek megnézni, hogy mi történt és látták, hogy az autó részben elmerült a folyóban, és Kwadzo „az autó közelében áll, és nem tesz semmit, hogy segítsen".

image

A két férfi ekkor a 2 és 6 év közötti gyerekeket kihúzta a kocsiból és biztonságba helyezte őket. A kerületi ügyészség szerint a legidősebb 6 éves gyerek már kicsatolta a biztonsági övét, de a legfiatalabb, 2 éves gyerek még az autósülésben ült.

A California Highway Patrol rendőrei a helyszínre kiérkezve már holtan találták rá az anyára.

A kerületi ügyészség szerint „súlyosan vérzett a nő feje".

A rendőrök kezdetben azt hitték, hogy autóbaleset történt, de Clayton legidősebb gyermeke elmondta nekik, hogy Kwadzo lelőtte az anyját.

Később megállapították, hogy Claytont kétszer fejbe lőtték.

A rendőrség ezt követően nem találta meg a gyilkossághoz használt fegyvert. Kwadzo-t a gyilkos férfit pedig 53 év életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

Ahogy korában megírtuk, egy férfi nemrég esküvőjén kimondta a boldogító igent majd fejbe lőtték.

Két álarcos fegyveres lépett be a menyasszony, Dulce Gonzalez hátsó udvarába szombat hajnalban, miközben a vendégek ünnepelték a házaspár szűk körben tartott esküvőjét - írja a Ripost. A menyasszony nővére, Yaribeth Pena elmondta, hogy a símaszkot viselő férfiak megparancsolták a vendégeknek, hogy ne mozduljanak. Az egyik fegyveres a vőlegény, a 32 éves Manuel Gonzalez mögött állt, miközben a másik a vendégek zsebéből ellopta az értékeket. 

Ez után az egyik fegyveres fejbe lőtte a vőlegényt,

majd gyorsan mindketten elmenekültek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!