Kigyulladt egy vegyi üzem Georgiában, hatalmas lángokkal égett - videó

Vágólapra másolva!
Hatalmas a füst egy, a Georga állambeli Conyersben található vegyi üzemben és annak környékén, miután vasárnap reggel kigyulladt a létesítmény. A füstfelhőt több kilométer távolságból is lehet látni, és ez így lesz még napokig.
Vágólapra másolva!

Kigyulladt egy vegyi üzem a Georga állambeli Conyersben, a tüzet sikerült eloltani, de a füst több kilométerről is látható - számolt be róla a BBC

Így lesz ez még több napig, ezért a környéken élőket evakuálták.

 Lezárták az utakat, vizsgálják a levegőt.

Georgia,tűz
A tűz miatt evakuálták a környéken élőket, lezárták az utakat
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Az épület vasárnap reggel gyulladt ki, miután meghibásodott egy locsolófej az Atlanta városától körülbelül 40 kilométerre található gyárban - írja a Fox News.

Amint arról korábban írtunk, tűz ütött ki szombaton a Tata Electronics egyik nagy, iPhone-okat gyártó dél-indiai üzemében. Májusban egy koppenhágai gyárban pusztított óriási tűz. Ugyanebben a hónapban egy berlini fegyvergyár is kigyulladt. Mérgező füst terjedt, az épületet teljesen elborították a lángok. Tenerifén egy hajótűzben 34 ember halt meg, Angliában pedig egy raktárépület égett le.

Arról is írtunk, hogy meghalt egy sofőr, miután a kamionja felrobbant és kigyulladt a 3-as úton az észak-amerikai Cliftonban - közölte a Passaic megyei ügyészség. Az eset miatt mindkét irányban lezárták az autópálya sávjait, és evakuálni kellett a közeli házakat. Tűz ütött ki a Highfield-fesztiválon egy óriáskeréken, két gondola kiégett és többen megsérültek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!