Cukrászda tette tönkre egy nő babaváró buliját

Vágólapra másolva!
Egy felháborodott nő a közösségi oldalára töltött fel egy videót, amiben arról számolt be a követőinek, hogy egy cukrászda teljesen tönkretette a babaváró buliját. Ugyanis a helynek nem sikerült titokban tartani, hogy a nőnek milyen nemű gyereke fog születni. A nő videója kommentháborút indított el az interneten.
Vágólapra másolva!

Egy nemrégiben készült TikTok- videóban, amit a @morbidmama7 nevű nő osztott meg, elmeséli, hogy egy cukrászda hogyan tette tönkre a babaváró buliját. 

A nő a videóban elmondta, hogy kapott egy hangüzenetet a cukrászda egyik cukrászdától, amivel elárulták neki a születendő gyereke nemét, amit titokban akart tartani, amíg felvágja a bulin a tortát. 

Azt beszéltem meg velük, hogy málnát és szedert is rakjanak a tortára és a belső töltelék árulja csak el a baba nemét. Titokban kellett volna tartaniuk!

- meséli a nő a videóban.

Azonban a nő kapott egy váratlan hangüzenetet a cukrászdától, miszerint a szedres tortát csak citromos túróval tudják elkészíteni. Ezek alapján a nő rájött, hogy fia fog születni, ezért teljesen felháborodott, hogy a cukrászda nem tudta teljesíteni a kérését.

Képzeld el, hogy besétálsz a cukrászdába, az orvostól kapott lepecsételt borítékkal, hogy egy egészen különleges és meghitt pillanatot szerezz magadnak és a párodnak. Aztán egy hanyag nő egyetlen hangüzenettel tönkreteszi.

- mondta a felháborodott nő.

@morbidmama7 imagine paying $$, walking into the bakery with a sealed envelope from a doctor, currating a whole special, intimate moment with you & your partner... just to have some random, careless woman ruin it with a single voicemail... thaaaanks... if my eyes are red it's cause I've been crying all morning 🖤🖤 #genderrevealfail #genderreveal #emotions #pregnant #altmom ♬ original sound - ⋇⋆ 𝔐𝔬𝔯𝔟𝔦𝔡 𝔐𝔞𝔪𝔞 ⋆⋇

A videót a megosztása óta több mint millióan látták a TikTokon és az X-en is, ahol kommentháborút váltott ki. Sokak szerint a cukrásznak van igaza, mivel ő csak fel akart hívni a megrendelő figyelmét a hiányzó alapanyagra. Emellett azt is kritizálták, hogy a leendő anya miért nem egy barátját vagy ismerősét kérte, hogy rendelje meg a tortát. 

A harag nem helyénvaló. A cukrász tett a dolgát. Valószínűleg azt feltételezte, hogy egy barát vagy családtag adta le a rendelést. 

- írja az egyik kommentelő.

A cukrász nem tudta a rendelés alapján elkészíteni a tortát, ezért szólt a megrendelőnek. Ez sajnálatos, viszont ez csak egyszerű hiba volt. 

- írta egy másik felhasználó.

A nő később egy másik videót is megosztott a TikTok oldalán, ahol elmagyarázta a követőinek, amikor először elmenet a cukrászdába, akkor az ott dolgozóknak odaadta a lezárt borítékot, ami a baba nemét tartalmazta. Elmondta nekik, hogy tartsák titokban a dolgot. A nő azt kérte, hogy a tortába rakjanak kék gyümölcsöt, ha a baba fiú és pirosat ha lány. 

Amikor megkapta a hangüzenetet, amiben elárulták a gyereke nemét, akkor megpróbálta nem meghallani. De ez nem sikerült. 

Megpróbáltam lenémítani a telefont, de nem sikerült. Azóta is hallom, ahogy elárulja a titkot. 

- mondta a leendő anya a Independent-nek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!