Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Mars kvadrát Szaturnusz hatására mégis akadályoztatásokra számíthatunk mostanában. Egyik felünk arra biztat, hogy lépjünk csak tovább, a másik felünk azt mondja, hogy "nem, nem vagyunk elég jók". Legyünk ennek tudatában, és kimért tempóban haladjunk előre. Egy idő után rájövünk, hogy félelmeink nagy része indokolatlan volt.

A Hold ma kvadrátba kerül a Marssal, ingerlékenyek, érzékenyek, lobbanékonyak vagyunk, amiből összezördülések keletkezhetnek, pedig próbálgatjuk kerülgetni az igazi kérdéseket. Legyünk tudatában ennek, és inkább nézzünk szembe a kemény problémákkal. Vérmérsékletünktől függően úgy érezhetjük, hogy mások kiszemeltek maguknak, és le akarnak rohanni bennünket, vagy mi vagyunk azok, akik rájuk támadunk. Ez utóbbi esetben meg kell tanulnunk ellenséges érzelmeinket ésszerűen és helyénvalóan kifejezni, ne hívjunk ki magunk ellen senkit.

Kíváncsi rá, mit hoz a jövő?
Ha szeretné, minden reggel SMS-ben üzennek a csillagok! Ezen az oldalon rendelheti meg saját, személyre szóló napi horoszkópját SMS-ben!
Lyn de Gara sminktanfolyamot nyerhet!



Tekintettel arra, hogy tárgyilagosságunk nem áll éppen a helyzet magaslatán, az esti órák sem a legalkalmasabbak a világos, egyértelmű kommunikációra (Hold kvadrát Merkúr). Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre váltakoznak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de készüljünk fel arra, hogy hagyjuk a többieket is szóhoz jutni. Valljuk be nyíltan és becsületesen, hogy érzéseink és egyes nézeteink épp most változáson, kiigazításon mennek keresztül.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!