Heti horoszkóp 2003. április 8-tól 14-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Ezen a héten lesz egy nagyon jó lehetőséged arra, hogy egy szép, és érzelmekben gazdag szerelmi kapcsolatot építs ki, egy számodra vonzó emberrel. Máskor gondolkodás nélkül belemennél a kapcsolatba, és nem latolgatnád a kapcsolat sikerét. Most azonban eluralkodik rajtad a racionalitás, és előveszed azokat a szempontokat, amelyek igencsak messze esnek az érzelmeidtől. Ügyelj arra, hogy a túlzásba vitt okoskodás megölheti a bimbózó kapcsolatot, és könnyen szülhet bizalmatlanságot, távolságtartást. Ezt pedig nem minden kezdődő kapcsolat éli túl.

Bika (április 21. - május 20.)
Munkahelyeden meglepetések érhetnek. Kiemelik jó munkádat, és azt az erényedet, hogy mindig lehet rád számítani. Te nem mindig harcolod ki magadnak a sikert, inkább az a fajta ember vagy, aki nagyon sokat, és keményen dolgozik, de sokszor nem ismerik el erényeit. Valószínűleg szert tettél egy olyan pártfogóra, akinek kilétét homály fedi. Talán nem is fontos, hogy ki volt az, aki szólt az érdekedben, és felfedezte remek képességeidet. Sokkal inkább fontos lehet, hogy megfelelj a bizalomnak, amit megelőlegeztek számodra.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon rossz lehet a héten a közérzeted. Ennek oka egy igen nehéz konstelláció, amely személyiségedet érinti. Elsősorban érzelmi életedben lesz káosz: nem tudod megélni maradéktalanul saját érzelmeidet, ehelyett nyugtalan, és felkavart lehetsz. Mások felé sem tudod sikerrel közvetíteni szeretetedet, megértésedet. Talán az lenne a legjobb, ha nyíltan elmondanád családodnak, barátaidnak, hogy ideges és feszült hangulatban vagy. Így megértenék viselkedésed okát, és nem hinnék azt, hogy talán velük van bajod. Sok félreértést elkerülhetsz így, még azt is, hogy hosszabb távon alakuljanak ki problémák kapcsolataidban.

Rák (június 22. - július 22.)
Munkádban most könnyedén valóra válhatnak azok az elképzeléseid, amelyeket már régóta dédelgetsz. Mindössze annyit kell tudnod, hogy kihez és mikor menj egy-egy ötleted megvalósítását illetően. Ha erre ráérzel, és pontosan eltalálod a pillanatot, megfelelően tudod csomagolni mondandódat, akkor biztos sikereket érhetsz el. És nem utolsó szempont, hogy megtanulhatod, hogyan kell akaratodat keresztülvinni, és érvényesíteni. Hiszen néha problémát jelent neked, hogy kilépj a nagyvilágba, és visszahúzódó lényeddel elszántan küzdj egy célért.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A héten hatalmába keríthet egy nagy szenvedély. Találkozhatsz egy nagyon vonzó emberrel, aki teljesen megszédít, és óriási hatással van rád. Ez gyönyörű élmény lehet, amelyre egész életedben emlékezhetsz, azonban nagy esély van arra, hogy a vonzalom nem lesz kölcsönös. Vagy ha igen, a másik fél nem megy majd bele a kapcsolatba. Ez téged nagyon rosszul érint érzelmileg, és nem utolsósorban hiúságodat is nagyon bánthatja. Átmenetileg még rosszindulatú gyűlölet is ébredhet szívedben. El kell fogadnod azonban, hogy nem sikerülhet mindig minden.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Még mindig tart igen szenvedélyes időszaka életednek. Mások is észreveszik rajtad, hogy nagyon vonzó vagy, és hihetetlen energiák dúlnak személyiségedben. Ennek az lesz az eredménye, hogy lesznek is jelentkezők szép számmal, akik meg szeretnének ismerkedni veled. Ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor hívd segítségül híres racionalitásodat, és ügyelj arra, hogy ne bonyolódj szerelmi háromszögbe. Ha azonban egyedülálló vagy, akkor használd ki a segítő erőket, hiszen most megtalálhatod életed párját, vagy ha őt nem, akkor is nagyon sok szép élménnyel lehetsz gazdagabb.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nem a legfelhőtlenebb időszak lesz érzelmi életedben az elkövetkezendő egy hét. Kialakulhatnak háromszögek szerelmi kapcsolataidban, vagy ha már fennállnak, akkor most itt az ideje, hogy döntésre vidd a dolgot. Ez azért okoz majd nehézséget neked, mert a döntés nem az erősséged, különösen, ha szívügyekről van szó. Sőt, még úgy is fogalmazhatnánk, hogy egyenesen képtelen vagy dönteni két általad szeretett ember között. Mégis meg kell tenned, és ebben az esetben sokkal jobb ezt most megtenni, mint később, amikor már nem lesz rá lehetőséged. Hiszen akkor helyetted az élet fog dönteni.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Váratlanul pénz állhat a házhoz a héten. Ez olyan összeg is lehet, amelyet régen vártál, de előfordulhat az is, hogy nem is gondoltál arra, hogy megkapod. Ha kölcsönt szeretnél felvenni, akkor mindenképpen ebben az időszakban indítsd el az ügyet, ugyanis most sokkal kedvezőbb feltételeket fogsz tapasztalni, és könnyebben megy majd az ügyintézés. Az élet más területein is előtérbe kerül az értékek: lehet, hogy az élet arra tanít téged, hogy meghatározd, mi számodra az értékes, és mi az értéktelen. Ez a folyamat gyakran jár anyagi nyereségekkel, de néha kisebb veszteségek is kísérhetik.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Talán enyhül az a feszültebb időszak, amely az elmúlt hetet jellemezte. Most van itt az ideje, hogy családoddal együtt legyél, és kapcsolatotokat tudatosan ápoljátok és építsétek. Hiszen az elmúlt, feszültebb időszak otthagyta a nyomát lelketekben - itt az idő, hogy ezt orvosoljátok. Ezt történhet közös programok során, vagy csak egyszerűen töltsétek együtt az estéket, meghitt családi hangulatban. Ügyelj ebben az időszakban a súlyodra, ugyanis könnyen felszedhetsz egy-két kilót. A nagyobb vacsorákat most érdemes kihagyni. Helyezd előtérbe az egészséges táplálkozást!

Bak (december 22. - január 20.)
Az elfogadás lesz most központi téma az életedben. Ez olyan formában is jelentkezhet, hogy mások sok-sok szeretetet mutatnak feléd, te pedig esetleg nem örülsz ennek maradéktalanul, hanem inkább arra vágynál, hogy egy kicsit hagyjanak már békén. Rosszabb esetben megkérdőjelezheted szándékaik tisztaságát, és arra gondolhatsz, hogy csak érdekből barátkoznak veled. Ez viszont már felveti az önértékelés problémáját is. Gondolkodj el azon, hogy vajon mennyire szereted saját magadat? Hiszen ha magadat szereted, akkor nem kell azon csodálkoznod, hogy mások is szeretnek téged!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Munkád kerül életed középpontjába az elkövetkezendő időszakban. Végre beérett hosszú fáradozásod gyümölcse, és talán még pénzt is profitálhatsz munkádból, nem is keveset. Azonban, hogy mégse legyen maradéktalan az örömöd, más területen jelennek meg a bosszúságok: családod egyre inkább haragszik rád, azért, mert szerintük túl sokat vagy a munkahelyeden, és keveset vagy otthon. Világítsd meg számukra, hogy csak úgy tudsz pénz keresni, ha ezért nagyon sokat dolgozol. Kérd megértésüket, és támogatásukat ebben a nehéz helyzetben. Hiszen igazán csak rájuk számíthatsz, bármilyen problémád is akad. Az egyensúly kérdése pedig ebben a kérdésben nagyon nehezen megvalósítható.

Halak (február 20. - március 20.)
Vonzó külsőd, és előnyös megjelenésed meghozza a gyümölcsét ezen a héten is. Folytatódik a sikersorozat, amelyet külsőddel kapcsolatban tapasztalhattál a múlt héten is. Azonban részed lehet egy számodra ijesztő élményben is: valaki annyira vonzódik hozzád, hogy szinte rádragad, és vonzalma már-már terhes, ijesztő lehet számodra. Persze nem kell arra gondolni, hogy zaklatna, de neked már az is éppen elég, ha folyton kinyilvánítja vonzalmát - adott esetben ezt is soknak érezheted. A legjobb megoldás, ha tisztázod a köztetek lévő kapcsolatot, és tudtára adod, nincs semmi keresnivalója nincs nálad.

Szexhoroszkóp sms-ben
Segítsünk kellemesebbé tenni a ma estét? Ha akarod, sms-ben elküldjük neked, hogyan csábítsd el szíved választottját.


Szeretne személyre szabott horoszkópot? alábbi oldalon

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!