Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Talán kicsit jobban meglátjuk ma a valóságot saját magunkkal kapcsolatban, és a másikat is teljes valójában szemlélhetjük. Nagyobb érzelmi önkontroll, és objektivitás a jellemző ránk, ezért könnyebben tudjuk kezelni a nehéz kapcsolatokat. Itt a megfelelő alkalom, hogy a szükséges változtatásokat véghez vigyük. Családunk és szüleink jelentőségteljessé válhatnak számunkra, és ezek a kapcsolatok ilyenkor segítőkészek és hasznosak lehetnek.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!


A Kos napokon gyakoribb az orrvérzés, mint máskor. Ezt is az idegrendszer túlterheltsége, túlpörgetettsége okozza a leggyakrabban. A pásztortáska teájából készült borogatás általában nagyon jó ellenszere ennek a bajnak. Ha nagyon gyakran fordul elő velünk, hogy vérzik az orrunk, akkor jó, ha kivizsgáltatjuk vérképünket, megméretjük vérnyomásunkat.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!