A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai nap egy Hold-Jupiter trigonnal indul, ami igen szerencsés konstellációnak mondható. Éljünk a kedvező lehetőséggel, rendezzük vitás ügyeinket, elmérgesedett érzelmi helyzeteinket.
Vágólapra másolva!

Sokkal megértőbben fogunk egymás felé fordulni. Sokkal nagyobb lesz az elfogadási hajlam az emberekben, így ez a konstelláció kibékülések megkezdésére is alkalmas lehet.

Ma a Hold együttáll a Neptunusz bolygóval, így érzékenységünk kiteljesedhet, de a Mars támadása miatt nagyon megbánthatjuk egymást.

A Hold továbbra is a Bak csillagjegyben tartózkodik. Reggel nehezen ébredünk, minden lassabban megy. Szánjunk egy kicsit több időt a készülődésre és munkába menet az utazásra. Csontjainkat, térdeinket, izületeinket óvjuk, ez a nap nem a legalkalmasabb arra, hogy erőteljes sportolásra szánjuk rá magunkat. Emellett ez a nap mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmas. Érdemes tehát szabadidőnkben inkább visszavonulni és bőrünk, hajunk, körmeink állapotára koncentrálni. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások.

A mai napon erőteljesen érvényesülnek a Bak erők, ezért most elgondolkodhatunk hosszabb távú terveinken. Érdemes szilárdan körvonalazott tervekben gondolkodni, és lépésenként minden részletet alaposan kidolgozni. A tervek sikerére és beteljesülésére nincs garancia, de az esélyünket erre megnövelhetjük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!