Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon a Hold szextilben áll a Jupiter bolygóval. Ezért érzelmeink terén egy kicsit túlzásokba eshetünk. Lehet, hogy annyira elfogadóak és toleránsak leszünk, hogy nem győzünk csodálkozni egymás jó tulajdonságain.
Vágólapra másolva!

Mindenesetre a konstellációnak van egy nagyon hasznos vetülete: segíthet tisztázni félreértéseinket, vitáinkat. Ha már régóta tervezzük, hogy kibékülünk egy számunkra fontos emberrel, akkor azt a mai napon kezdeményezzük.

Ma a Hold belép az Oroszlán csillagjegybe. Ezért ügyeljünk a helyes testtartásra, vérkeringésünkre, és ne fogyasszunk túl sok kávét, mert jobban megterheli a szívünket, mint máskor. A Hold kvadrátban áll a Vénusz bolygóval. Ezért erotikus értelemben nagyon fogékonyak leszünk, lehet, hogy ma nagyon megtetszik nekünk valaki. A Hold-Uránusz quincunx hatására az indulatok könnyen elszabadulhatnak.


A mai nap remekül alkalmas mindenféle vizes tevékenységre, így mosásra, vagy akár az ablakok megtisztítására is. Növényeinkkel is célszerű a mai napon egy kicsit többet törődnünk. Általában is fektessünk nagyobb hangsúlyt otthonunk rendben tartására, csinosítására. Egy dologgal azonban nem ajánlatos foglalkoznunk, s az, frizuránk szépsége. Úgysem lesz az eredmény olyan szép, mint amilyenre vágyunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!