Vágólapra másolva!
A Pick Szeged férfikézilabda-csapata és a Budapest Bank sajtótájékoztató keretében szponzorációs megállapodást kötött, melynek értelmében a pénzintézet ebben az idényben aranyfokozatú támogatója a Magyar Kupa-győztes és bajnoki ezüstérmes együttesnek. A szerződést Lele Ambrus klubelnök és Boldis Zoltán, a Budapest Bank vállalati üzletágának termékfejlesztési vezetője írta alá.

"Valamennyi játékos nevében köszönöm a bank támogatását, amely megfelelő anyagi hátteret jelent számunkra ahhoz, hogy az idei szezonban is nagyszerű eredményeket érjünk el. Az elmúlt időszakban több tehetséges játékossal tovább erősítettük csapatunkat. Célunk, hogy ebben az idényben is első helyen végezzünk a Magyar Kupában, valamint megnyerjük a bajnokságot. A nemzetközi porondon a legjobb nyolc közé szeretnénk bejutni a Bajnokok Ligájában" - mondta Lele.

A Budapest Banknak nem ez az első kézilabdához kötődő támogatása, ugyanis februárban a Ferencváros női csapatával írt alá megállapodást, míg a jelenlegi idényben névadó szponzora a férfi bajnokságnak, de a férfi válogatottat is segíti.

Mindent egy helyen az Eb-ről