A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!

Menesztette edzőjét a pécsi férfikosár-csapat

A gyenge szereplés miatt távozik a Pécsi VSK-PANNONPOWER férfikosárlabda-csapatától Kmézics Zorán vezetőedző.

A legutóbb döntős - ám jelenleg csak a tabella 10. helyén álló - klub kedden jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a trénerrel, aki júliusban váltotta a Kecskemétre igazolt Stojan Ivkovicot. A vezetőség várhatóan szerdán nevezi meg az új edzőt, a tréningeket addig Halmai Gábor, az eddigi másodedző irányítja.

A pécsiek megválnak amerikai irányítójuktól, Ronnie Rosstól is. A PVSK-nál így is négy külföldi maradt: Fabricio Vay, Srdjan Helbich, Zeljko Bojovic és Matija Ceskovic.

Kínába utazik a Soproni KC

Szerdán hatnapos kínai túrára utazik az élvonalbeli Soproni KC férfikosárlabda-csapata, amely a hétvégén Csengtuban lép pályára. Bokor Ákos ügyvezető keddi tájékoztatása szerint az együttes szombaton és vasárnap két jótékonysági meccset játszik egy dúsgazdag helyi vállalkozó csapata ellen a közelben történt földrengés károsultjainak megsegítésére. Az NB I harmadik helyén álló alakulat utazását és kinntartózkodását a helyiek fedezik. Január végén a bajnoki címvédő Atomerőmű SE is ellátogat Csengtuba.



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!