Vágólapra másolva!
Az utolsó percben ütött két Daniel Alfredsson-góllal nyert 4-2-re az Ottawa a csoportrivális Buffalo otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga szerdai játéknapján (NHL), és ezzel klubcsúcsot jelentő, sorozatban tizedik sikerét aratta. Másik két sorozat is folytatódott a győzelemmel, zsinórban hatodik idegenbeli mecsét húzta be a Senators, amely egymás után nyolcadszor bizonyult jobbnak a Buffalónál.

Az Anaheimnek hazai pályán megy nagyon jól: megszakítás nélkül kilencedik alkalommal diadalmaskodott, most az előző idényben finalista Detroit volt az áldozat.

Az elmúlt napokban sok játékost cserélő Calgaryban Curtis Glencross NHL-pályafutása első mesterhármasát ütötte, csapata pedig 4-1-re nyert a Keleti főcsoport sereghajtója, a Carolina ellen.

Edzőt váltott a Nyugati főcsoport utolsó előtti, 14. helyén álló Columbus Blue Jackets. A menesztett Ken Hitchcock helyét az eddigi másodedző, Claude Noel vette át szerdán.

A Colombus - amely története során az előző idényben jutott be először a rájátszásba - 58 mérkőzésen 53 pontot szerzett. Az alapszakaszból még 24 találkozója van hátra, és jelenleg 11 pont választja el a még playoffot érő nyolcadik pozíciótól.

eredmények:
Buffalo Sabres - Ottawa Senators 2-4
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues 2-3
Calgary Flames - Carolina Hurricanes 4-1
Edmonton Oilers - Philadelphia Flyers 1-0
Anaheim Ducks - Detroit Red Wings 3-1

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!