A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Nem teljesen elégedett az őszi formájával Görbicz Anita, emiatt fontos volt számára a Fradi ellen szerzett különleges gólja. Úgy véli, a válogatottnak újra össze kell szoknia, Karl Erik Böhntől pedig reméli, hogy tekintettel lesz a szerda-szombati sorozatterhelésre.

"Nagyon örültem neki, hogy sikerült, mert egy ilyen gól önbizalmat ad. Az pedig sokat segít, mert az elmúlt időszakban nem mindig úgy játszottam, ahogy elvárom magamtól" - mondta a Kezi.hu-nak adott interjúban a klasszis irányító, aki a Fradi elleni rangadón a saját kapuja elől lőtt gólt.

A Győr kézise elmondta, az edzői nem örülnének neki, ha az egészpályás góllövést edzésen gyakorolná, de a meccseken rendre megpróbálja, idén már harmadik ilyen találatát szerezte. A formáját a szokásosnál hamarabb szeretné élesíteni. "A gólpasszokkal nincs gond, a gólgyártással vagyok kicsit elmaradva, de nem baj, van hova fejlődni. Tavasszal úgy is mindig jobban megy, bár most az Európa-bajnokság miatt jó lenne, ha kicsit korábban jönne a bombaforma. A győzelmek tovább lendítenek, hozzátesznek, hogy még jobb legyek, mert bizony az a Bajnokok Ligája trófea mégiscsak hiányzik, decemberben pedig a válogatottal is szeretnénk szépen szerepelni."


Karl Erik Böhn együttese a jövő heti BL-forduló után kezdi meg a felkészülést a decemberi Eb-re. "A válogatott magja régóta együtt játszik, de az utóbbi időben keveset találkoztunk, és egy kicsit újra össze kell szoknunk. Lesz feladatunk bőven, de azért azt is remélem, hogy Karl Erik Böhn egy kevés regeneráló programot is beiktat majd, mert ez a szerda, szombat sorozatterhelés - annak ellenére, hogy mindkét csapatnak jól megy a játék - a fradistákból és belőlünk is sokat kivesz, az Eb-re viszont frissen kell, hogy érkezzünk!"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!