A Fradi klasszisa nem foglalkozott más csapatok ajánlataival

FTC-Rail Cargo Hungaria, Thüringer HC, Kovacsics Anikó
Kovacsics Anikó, az FTC-Rail Cargo Hungaria (j) és Josefine Huber, a Thüringer HC játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 4. fordulójában mérkőzésen az Érd Arénában, 2019. február 23-án
Vágólapra másolva!
Kovacsics Anikó, az FTC-Rail Cargo Hungaria kézilabdázója már várja, hogy újra pályára léphessen. A válogatott irányító elárulta, biztos lett volna más ajánlata is, de meg sem kérdezte a menedzserét, mert maradni akart a Ferencvárosnál.

Az idén februárban újabb két évre kötelezte el magát az FTC-hez Kovacsics Anikó.

„Biztos lett volna más ajánlatom is, de megmondom őszintén, egyről sem tudok, mert nem kérdeztem rá a menedzseremnél – emelte ki a válogatott sportoló sonline.hu-nak. – Amint szóltak a Fraditól, hogy beszéljünk a hosszabbításról, leültünk és húsz percen belül megszületett a megállapodás. Nem volt nyitott kérdés, hiszen maradni akartam, a klub pedig azt akarta, hogy maradjak, így egyáltalán nem gondolkoztam el a váltáson."

Kovacsics Anikó, az FTC-Rail Cargo Hungaria klasszisa jól érzi magát a zöld-fehér csapatnál Forrás: MTI/Kovács Tamás

Kovacsics Anikó megjegyezte, nagyon várja már, hogy vége legyen a jelenlegi helyzetnek, sokat beszélt erről a csapattársaival.

„Most is meg lehet találni a pozitívumokat. Én például sokat angolozok, olvasok, és olyan dolgokat találok ki magamnak, ami versenyszezonban eszembe sem jutna. Teszem a dolgomat, és remélem, mihamarabb a pályán lehetünk, s társaimmal közösen kiharcoljuk az olimpiai részvételt, hiszen mindenki szeme előtt a nagy cél, az ötkarikás játékokon való részvétel lebeg."

A teljes interjú ide kattintva érhető el.

Mindent egy helyen az Eb-ről