A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Ferencváros női kézilabdacsapatánál szeptember 18-án, Norvégiában találtak először koronavírus által fertőzött személyeket, az ezt követő egy hétben pedig további tíz megbetegedésre derült fény.

A karantén miatt az FTC nem tudott pályára lépni a Vipers Kristiansand, a Szombathely, valamint a Metz ellen sem. A menetrend értelmében a soron következő összecsapásra az Esbjerg otthonában kerül sor október 11-én.

„Mivel nagyon kevés hadra fogható játékosunk maradt, ráadásul nekik is ki kellett hagyniuk csaknem két hetet, halasztást kértünk az Európai Kézilabda-szövetségtől, de ezúttal nem adta erre áldását – mondta Bognár László, a kézilabda szakosztály ügyvezető igazgatója. – Megértjük a döntést, hiszen később sem lenne egyszerű bepótolni az elmaradt találkozókat, de a helyzetünk ettől még igencsak nehéz. Úgy készülünk, hogy minden hadra fogható kézilabdázónkat benevezve lépünk pályára a dán bajnok otthonában..."

A csapat a tervek szerint péntekig itthon készül, majd szombaton utazik Dániába, ahol vasárnap 14 órától próbál csodát tenni.

(Fradi.hu)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!