Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Vágólapra másolva!
Valerio-Bodon Vincent ismét ott lehet az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) nyári ligájában, ezúttal a Los Angeles Lakers színeiben.

A kaliforniai együttes közösségi oldalán jelentette be a nyári ligában szereplő csapat névsorát, melyben 27-es számmal szerepel a dominikai születésű magyar játékos neve is - adta hírül az MTI.

Valerio-Bodon tavaly a Boston Celtics játékosaként szerepelt a nyári ligában, majd októberben a Los Angeles Lakersnél készülhetett, a kaliforniai gárda azonban végül lemondott a játékjogáról, így a Lakers fiókcsapatához, a G-ligában érdekelt South Bay Lakershez került. A South Bay 18/16-os győzelmi mérleggel a 11. helyen zárta a nyugati főcsoport küzdelmeit, és nem jutott be a rájátszásba.

A 23 éves kosárlabdázó áprilisban az M4 Sportnak úgy nyilatkozott, hogy jól sikerült számára a szezon és a környezetéből is jó visszajelzések érkeztek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy idén nyáron együtt szerepelhet többek között LeBron James fiával, Bronny Jamesszel, akit a Lakers a júniusi amatőr játékosbörze (draft) második körében választott ki.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről