Vágólapra másolva!
Az argentin Hugo Hernan Garaynak 15, a kazah Gennady Golovkinnak 58 másodpercre volt szüksége, hogy kiütéssel megnyerte profiboksz-mérkőzését.

Mindössze 58 másodpercre volt szüksége Gennady Golovkinnak, hogy begyűjtse profi pályafutása első világbajnoki címét. A középsúlyú kazah bunyós a WBA ideiglenes koronájáért indult harcba a mexikói Milton Nunez ellen, aki teljesen más szintet képviselt, mint az egykori amatőr világbajnok.

A sikerrel Golovkin nagyon erősen letette a névjegyét az izgalmas középsúlyban, ahol olyan bunyósok várhatnak rá, mint Felix Sturm, Sergio Martinez vagy Paul Williams.

Ugyancsak elsőmenetes kiütéses győzelemmel tért vissza a márciusi, Chris Henrytől elszenvedett veresége után Hugo Hernan Garay. A korábban Erdei Zsolttal két alkalommal is szoros mérkőzést vívó, és a WBA félnehézsúlyú világbajnoki címét rövid ideig birtokló argentin bunyós szombaton az ismeretlen Marcelo Leandro Da Silva ellen igyekezett javítani rekordját, és a brazil öklöző nem gördített komoly akadályt elé.

A karrierje rekordsúlyával, 87 kilogrammal szorítóba lépő Garaynak mindössze egy darab fejre mért jobbosra volt szüksége, hogy padlóra küldje riválisát akit a mérkőzésvezető azonnal ki is számolt a találkozó első másodperceiben. Garay új rekordja: 33 győzelem (18 KO), 5 vereség, 0 döntetlen.

Golovkin 58 másodperc alatt végzett ellenfelével:


Forrás:
Profiboksz.hu

Mindent egy helyen az Eb-ről