A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Májusra tervezték, de most már biztosan elmarad a Manny Pacquiao - Amir Khan váltósúlyú világbajnoki profi ökölvívó-mérkőzés. 

A Boksz Világszervezet váltósúlyú övét birtokló fülöp-szigeteki Pacquiao menedzsmentje február végén jelentette be, hogy a sportoló - a szurkolók akarata szerint - a brit bokszoló ellen lép legközelebb ringbe. Most a meccs szervezője azt nyilatkozta a Los Angeles Times-nak, hogy

nem sikerült összeszedni a mérkőzésre felajánlott 38 millió dollárt,

emiatt 2017 első felében biztosan nem küzd meg egymással a két bokszoló. Pacquiao tanácsadója hamarosan új ellenfelet jelöl majd meg, akivel már akár júliusban is meccselhetne a fülöp-szigeteki sztár. De ha ezt nem fogadja el, akkor meg kell várniuk, amig sikerül összehozni a Kahn elleni meccset.

Manny Pacquiao nyolc különböző súlycsoportban szerzett már vb-övet Forrás: AFP/John Gurzinski

Manny Pacquiao az egyetlen bokszoló a világon, aki nyolc különböző súlycsoportban is vb-övet szerzett. Eddigi 67 profi meccsén 59 győzelem, két döntetlen és hat vereség a mérlege. Az athéni olimpián ezüstérmes, a profik között korábban kisváltósúlyban és váltósúlyban is világbajnok Khan 35 profi meccsén négy vereség mellett 31 győzelmet aratott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!